https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Srečanje upokojencev Arconta

12.12.2013 ob 10:00  

Radgonsko podjetje Arcont  že več kot 20 let ohranjaja tradicijo in vsak december nameni posebno pozornost svojim upokojenim sodelavcem. Tako jih vedno v začetku decembra povabijo na slavnostno prireditev v podjetje.


Na letošnje srečanje, ki je potekalo v krogu tovarne, se odzvalo kar 124 bivših sodelavk in sodelavcev. V podjetju so prepričani, da takšen odziv kaže na to, da si upokojenci želijo te vsakoletne priložnosti za obujanje spominov in medsebojno srečevanje z drugimi upokojenimi sodelavci ter s sodelavci, ki jih še najdejo na starih delovnih mestih po oddelkih. Zato bodo z organizacijo srečanja seveda nadaljevali. V programu prireditve sta bila tudi tokrat ogled proizvodnje bivalnih enot in ogled proizvodnje oken in vrat. Udeleženci priznavajo, da se podjetji iz leta v leto vidno spreminjata tako po organizaciji dela kot tudi po avtomatizaciji in drugi opremi, ki ugodno vplivata na kakovost izdelka ter na samo delovno okolje zaposlenih.

Predsednik uprave Branko Kurbus, ki je vsem zaželel vse dobro, predvsem srečo in zdravje v novem letu, je prisotnim upokojenkam in upokojencem podjetja, predstavil aktualne rezultate poslovanja in pomembnejše aktivnosti, ki tečejo, v podjetjema Arcont d.d. in Arcont IP d.o.o.. S harmoniko in humorističnimi vložki pa je za smeh in s tem pol zdravja poskrbel humorist Dani Rajh.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2013 ob 19:10 Tonč gost

      Vsaka čast tistim , kI OHRANJAJO IN NADALJUJEJO Z TO TRADICIJO. Tukaj se pokaže da vodilni dajo nekaj na tiste ki so jim orali ledino. Spoštovanje do bivših sodelavcev ima velik pomen pri opokojencih ki so svoje znanje in delo pustili prav v tem kolektivu. Dobri rezultati grejo naprej .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.