https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurski poslanci: Praznike bodo preživeli doma

23.12.2013 ob 7:00  

Jožef Horvat, László Göncz, Franc Jurša, Branko Smodiš, Branko Ficko, Jasmina Opec in minister Židan so za naš portal povedali, kje bodo preživeli božično-novoletne praznike in kaj želijo Pomurcem v novem letu.

 

Jožef Horvat

»Božične in novoletne praznike bom preživel doma, v krogu mojih najdražjih. Pomurkam in Pomurcem želim v novem letu veliko zdravja, razumevanja v družini in veliko iskrenih prijateljev.«

  László Göncz

»Božične in novoletne praznike bom preživel doma, v družinskem krogu, kot je to bilo tudi zmeraj v zadnjih letih in desetletjih. Vsem Pomurcem želim krepko več možnosti in priložnosti za dostojnejše življenje, kot so jih imeli letos in v preteklem obdobju. Naša pokrajina je bila v preteklosti v marsičem neupravičeno prikrajšana, zato želimo in zahtevamo, da se s tovrstno prakso dejansko prekine. Slehernemu Pomurcu želim prvenstveno veliko zdravja, osebne sreče, zadovoljstva in uspehov ter veliko možnosti za prepoznanje vrednote, da živimo v lepi, perspektivni, jezikovno-kulturno raznoliki pokrajini.«

Franc Jurša

»Vse praznike: dan samostojnosti in enotnosti, božič in novo leto bom pričakal in praznoval doma v družinskem krogu. Pomurcem v novem letu želim VSE DOBRO.«

Branko Smodiš

»Praznike bom preživel doma v krogu družine. Ker sem večino časa na poti, so to redki trenutki, ki jih lahko preživim v domačem okolju. Ni lepšega kot novo leto pričakati v družbi najbližjih in toplini doma. Skoraj zagotovo pa si bom med prazniki ogledal katerega izmed dogodkov, ki bodo v teh dneh potekali v našem okolju.

Pomurcem želim mirne in blagoslovljene božične praznike, v letu 2014 predvsem veliko zdravja in osebnega zadovoljstva. Upam, da bo za vsakega posameznika prihodnje leto boljše od letošnjega.«

Branko Ficko

»Pomurcem v prihajajočem letu želim vse dobro in več optimizma, zagotovitev normalnega finančnega in materialnega statusa, primerno delo in plačilo, predvsem mladih, kar pa bo odvisno predvsem od nadaljnjih aktivnosti vlade v smeri usposobitve bančnega sistema za financiranje gospodarske dejavnosti. Osebno bom čez praznike v domačih krajih.«

Jasmina Opec

Natančnih načrtov za praznik in novo leto še ni, zagotovo pa bodo preživeti v krogu družine in prijateljev, ob kakšni dobri knjigi, družabni igri, dobrem filmu. Leto 2013  je bilo leto, ki je vsem nam dajalo marsikatere preizkušnje, odpiralo marsikatera vprašanja, na katere se je zdelo, da ni pravih odgovorov, toda nikakor se ne smemo prepustiti malodušju in negotovosti.
V letu 2014 morajo v ospredje stopiti dejanja, ki bodo odražala enakopravnost, solidarnost, pripadnost, povezovalnost, odgovornost drug za drugega.  S temi dejanji ter z vero, upanjem in trdim delom nam bo tako skupaj uspelo uresničiti vsak pozitivni cilj, ki si ga bomo zadali.
Vsem Pomurcem želi vesele božične praznike in čarobno leto 2014.

Minister Dejan Židan

Božične praznike in novo leto bomo preživeli doma. Pomurkam in Pomurcem pa želim zadovoljno leto 2014, veliko druženja z ljudmi, ki jih imajo radi ter da se jim izpolnijo želje, ki jih imajo.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      24.12.2013 ob 14:28 smrt

      Tou nas pa venda najmenje briga ge do poslanci praznovali .Pijtajte se kak in ge do praznovali tisti ka nemajo že skoro niti več za jesti ? Ampak vijdi se zdaj kak si lidje razsipni .Da delajpo po mesti Sobota intervju kakšno je življenje vsi gučijo ka nej več mogoče živeti zdaj pa malo vse iz trgovin ne odpelajo tak kupujejo .Torej lažejo ka ni pejnez .BTC je natrpani in vse ostale trgovine .Lidje mijslijo ka de konec sveta ka delajo .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.