https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

SGP Pomgrad doniral otrokom Kriznega centra za mlade MS vrednostni bon

Murska Sobota, 24.12.2013 ob 10:00  

Včeraj opoldne je družba SGP Pomgrad v Maximusu Murska Sobota predala Kriznemu centru za mlade Murska Sobota vrednostni bon za 1.100 toplih obrokov v vrednosti 5.000,00 eur ter tako del sredstev namenjenih obdarovanju in voščilnicam donirala v dobrodelne namene.

 

V Kriznem centru za mlade, ki sicer deluje pod okriljem Centra za socialno delo Murska Sobota, se otroci iz socialno ogroženih ali družin v stiski vsakodnevno zberejo popoldan po šoli. V centru se družijo, imajo kosilo, naredijo domače naloge, dobijo potrebno učno pomoč in se tudi igrajo. Nekateri, ki se znajdejo v krizni situaciji, tam tudi bivajo in sicer za obdobje do treh mesecev, dokler se razmere ne uredijo ali se najde druga ustrezna rešitev. Obroki, podarjeni s strani družbe SGP Pomgrad bodo dnevno dostavljeni v krizni center ter tako nedvomno prispevali k zadovoljitvi enih od temeljnih osnovnih potreb omenjenih otrok.

 

V sklopu prireditve je Trgovski center Maximus istočasno vse otroke, ki obiskujejo center ali so tam nastanjeni, obdaril in jim pripravil božično zabavo. Ob prihodu v zabaviščni center Maximusa jih je pričakal Levček Max – maskota center in jim razdelil božična darila. Za tem je sledilo zabavno popoldne s pogostitvijo na bowlingu za večje otroke in v igralnici Maxiland za najmlajše.

Maximus in Spar – Maximus sta pripravila še paket prehrambnih in potrošnih  izdelkov za center.

 

Zadovoljstvo v očeh prisotnih otrok, posebej v prihajajočih prazničnih dneh, je bilo več kot očitno.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2013 ob 13:49 MARTIN gost

      Lepa in hvalevredna gesta ! Samo nevem , če kdo tole dobroto ceni ? Odvisno kako smo vzgojeni .?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.