https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Selektor odbojkarske reprezentance vpoklical Uroša Pavloviča

24.12.2013  

Slovenski odbojkarski reprezentanci, ki na božični dan začenja priprave na zadnji krog kvalifikacij za uvrstitev na SP 2014, se je namesto poškodovanega Alena Pajenka pridružil mladi igralec Panvite Pomgrada Uroš Pavlovič.


Na srečo je to edina poškodba, ki se je zgodila. Seveda bi bili vsi zelo veseli, če bi bil Alen lahko z nami, a je, kar je. V nedeljo sem govoril z njim, vendar stanje z ramo ni najboljše. Za zdaj je v fazi rehabilitacije, videli pa bomo, ali bo potrebno še kaj več kot to. Namesto njega smo poklicali Uroša Pavloviča iz Panvite Pomgrada, kajti poškodovan je še Dane Mijatović, ki je bil na prejšnjih pripravah tudi že z nami, ima zlomljeno stopalnico, naši blokerji na pripravah bodo torej Matevž Kamnik, Matej Vidič, Danijel Koncilija in, kot rečeno, Uroš Pavlovič, ja za Planet Siol povedal selektor Luka Slabe.

FOTO: sk-pomurje

Slovenski odbojkarji bodo do tekem s Finsko, prva bo 29., druga pa 30. decembra, obe bosta za zaprtimi vrati, trenirali dvakrat na dan. Zadnji dan letošnjega leta bodo preživeli v krogu svojih najbližjih, že na prvi dan leta 2014 pa bodo odpotovali v Niš.

Prvi in edini cilj je SP

Če bi se zbrali z mislijo, da se ne moremo uvrstiti na SP, bi bilo bolje, da se sploh ne bi dobili. Vsekakor je to naš prvi in edini cilj, je na Planet Siol odločno napovedal uvrstitev na svetovno prvenstvo selektor slovenske odbojkarske reprezentance.

Seznam igralcev za nastop na kvalifikacijah za SP 2014:

Organizatorja igre: Gregor Ropret (ACH Volley), Dejan Vinčić (Milli Piyango, Turčija)
Sprejemalci: Klemen Čebulj (Ravenna, Italija), Andrej Flajs, Jan Pokeršnik (oba ACH Volley), Tine Urnaut (Arkas Izmir, Turčija)
Blokerji: Matevž Kamnik (Arkas Izmir, Turčija), Danijel Koncilja (Posojilnica Dob, Avstrija), Matej Vidič (ACH Volley), Uroš Pavlovič (Panvita Pomgrad)
Korektorja: Mitja Gasparini (Verona, Italija), Alen Šket (Modena, Italija)
Prosta igralca: Jani Kovačič (Posojilnica Dob, Avstrija), Miha Plot (Vibo Valentia, Italija)

Vir: siol.net

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2013 ob 12:53 odbojka gost

      priznanje za Ukija in prekmursko odbojko!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2013 ob 15:28 krog gost

      Bravo Uki, samo pogumno naprej.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.