https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Denis Kramar na preizkušnjo v Girono

28.12.2013  

Denis Kramar, ki je preko nogometnega omrežja Fieldoo dobil priložnost, da se preizkusi v španskem nogometu, odhaja na preizkušnjo k drugoligašu Gironi.

 

Nekdanji nogometaš Mure tako 3. januarja odhaja na preizkušnjo v Španijo, saj so ga med več kot 5.000 nogometaši z vsega sveta izbrali, da mu ponudijo preizkušnjo v španski Segunda Division. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

FOTO: Facebook

»Po tem ko si izbran med 5 tisoč ostalih nogometašev so občutki seveda dobri. Pričakovanja in želja je, da ostanem tam, glede na podatke kar mogoče. Upam da mi bo uspelo, saj sem trdo treniral sam doma, tako da se preizkušnje ne bojim, ampak se je veselim. Od tega si želim potegnit pozitivne stvari, da bo mogoče za odtenek lažje v nadaljnji karieri, saj ljudje, ki tukaj delajo in to vodijo ter še posebej gospod Miguella, vedo kako se stvari odvijajo v nogometu. Upamo na najboljše,« nam je svoje vtise o prihajajoči preizkušnji povedal Kramar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2013 ob 12:31 bmw gost

      Kamp si lahko privosci tisti ki ima dnar;)

      3 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2013 ob 13:02 majči gost

      tao glih, tao si lejko nešče s kešon privošči, manageran pa se ide tak samo za keš! Zapomnite si modre reči, mene modrega! Ta ne bo nikoli nikjer pametno igral!

      2 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.12.2013 ob 13:13 Pametnjakoviči gost

      Malo se preštite v kon je fora pa te gučte. Tu nega nikšoga govora o kampe... Če si tak moder kak praviš boš že pogrunto, samo malo se bole potrude ;)

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.12.2013 ob 16:40 miki gost

      sta se vuva dva "bmw" "majči" sploj preštela, kak je kramar do toga prišo?? majči, ti si niti "M" od Modroga nej,.. svašta p**** rodi... :D

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.12.2013 ob 22:46 PREKMURSKI ZET gost

      Denis Kramar jaz ti pa iz vsega srca želim srečo, ker jo boš potreboval. Upam, da ti uspe in da nekaterim zapreš usta! Srečno 2014, seveda zdravje je pa na prvem mestu!

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.12.2013 ob 11:14 en gost

      Drugič napišite kdaj je šel na WC tudi

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.12.2013 ob 12:24 riki gost

      Če faušija bi gorela, bi prekmurje zgorelo, sram vas je lahko, kak ste eni neučeni in primitivni, članek preštejte, če ga pa ne razmite pa bojte tiho.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.12.2013 ob 12:44 marko gost

      Anketo je izpolnil in dal intervju v angleščini, kar je bil pogoj ka je bil izbrani! jaki pogoji!

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.12.2013 ob 20:39 riki gost

      Gost-marko,zdaj si pokazal svoj karakter, če bi poslušal intervju pravilno, ne bi pisal bedarij, to se vidi čuješ nekaj napol potem pa komentiraš same negativne stvari. Sicer pa kaj te briga, nogomet ni za tebe, ti si ena navadna babja čenča. Človeka niti ne poznaš pa ga žališ. Jaz ga poznam vem, da je marljiv in pameten fant, ki mu je nogomet ter trening prvo, poznal sem ga ko je igral še za kadete pri Celju, zato ti ne nekaj na pamet. Eni samo čakate kaj bi lahko pisali slabega. ALI NI ŽE ŽIVLJENJE PREVEČ ZAKOMPLICIRANO,ZATO GA NE DELAJMO ŠE MI ,AMPAK MISLIMO POZITIVNO.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.