https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Božično-novoletni koncert v Bogojini

Bogojina, 30.12.2013 ob 11:30  

Včeraj so v župnijski cerkvi Gospodovega vnebohoda v Bogojini zazvenele božične pesmi in polepšale božično-novoletne praznike.


Nedeljsko dan so s pesmijo polepšale skupina Talita, cerkvena mladinska skupina in cerkveni otroški zborček, božični koncert in polaganje sveč pred jasli z Jezuščkom pa je z zvokom orgel pospremil organist Žiga Barbarič. Ob koncu Božičnega koncerta so se članice skupine Talita zahvalile Mariji Kolenko za dolgoletno delo in sodelovanje, nato pa se je prijetno druženje nadaljevalo pred cerkvijo, kjer so vse prisotne gledalce pogostili s kulinarično dobroto in kapljico domačega kuhanega vina.

 

Besedilo in foto: Štefan Horvat

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2013 ob 14:34 gost gost

      manjkal je samo zastopnik KS Bogojine ,da bi pobiral vstopnino vsaj 10 eur po osebi pa tudi za uporabo WC na štrbunk

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.