https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najbolj brani članki iz lokalnega okolja na Pomurec.com v letu 2013

01.01.2014 ob 11:00  

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    01.01.2014 ob 11:34 idris gost

    Škof nam je župnika vzel, zdaj pa nemajo niti tolko penaz, ka bi stroške elektrike krili. Penaze, ki jih je vsako leto dobo Martin, je tudi zdaj, ovi pa se lejko zbrišejo pod noson.

    3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    01.01.2014 ob 18:24 občan gost

    se strinjam stebof idris, župnika so nan zejle, naj bo sram škofa, moti me tudi dejanje orglarja ki ga cejlo leto nej bilau blizu zaj pa začo dale špilate med kereme je tude un mahar ka je do toga spora prišlo

    4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    01.01.2014 ob 20:33 sobota gost

    Res je lahko sram škofa. Če ne bi uredništvo bilo toliko pristransko, da so komentarje zaprli, bi bili prispevki okrog cerkve na prvih mestih. Pa ne pozabit, da je škof tudi odgovoren, da še enega duhovnika ni več. Saj je tudi prispevek o Simonu Slani zraven. Tudi tukaj je škof krivec, da je ta duhovnik odšel iz svoje službe. Tako je škof vernikom odvzel 2 duhovnika. Med ljudmi se tudi čedalje bolj pojavlja vprašanje, kako to, da v Evangeličanski cerkvi nimajo nobenih problemov. Nobenih škandalov. Ker je Evangeličanska cerkev prisotna v našem okolju, to ljudje tudi dobro opazijo. RKC pretresajo številni škandali. Več sto milijonske izgube, Zvon 1 in 2, pohlep, nečistovanje, pedofilija. Evangeličani imajo lepo svoje družine in se ne ukvarjajo z gospodarskimi stvarmi. V RKC pa se gredo biznis in delajo vse drugo, kot pa tisto, kar jim je v osnovi naročil Jezus. In v RKC se še sprašujejo, kje so vzroki, da je čedalje manj ljudi v cerkvi. Človek pač misli s svojo glavo. Ljudje so verni. V tako cerkev pa ne bodo šli, ker preveč dobro poznajo za kaj gre.

    4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.