https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Turnir Sobota Open 2014 pripadel ekipi SM Team

Murska Sobota, 19.1.2014  

V športni dvorani OŠ III Murska Sobota je včeraj potekal 15-urni turnir v malem nogometu z dobrodelno noto. Izkupiček od vstopnic (500€) bodo organizatorji turnirja KMN Old Boys Murska Sobota namenili otrokom, ki bodo obiskali šolo v naravi. V finalu turnirja sta se pomerili ekipi Mercedes Sport Bar in SM Team, slednji so bili boljši z rezultatom 4:2.

Turnirja z nagradnim skladom v skupni vrednosti 2.000 evrov se je udeležilo 24 ekip, glavno nagrado 1.000 evrov pa je odnesla ekipa SM Teama, ki je v finalu nadigrala Mercedes Sport Bar. Že v prvem polčasu so rdeče beli (SM Team) hitro dosegli tri zadetke, nato pa umirili žogo. V drugem polčasu so vratarja menjali z igralcem in žogo skoraj cel polčas držali v nogah brez ene same akcije. Takšna igra ni bila najbolj po godu gledalcem, ki so v finalu pričakovali napeto in borbeno igro do konca tekme.

Pred začetkom finala je Pihalna godba Murska Sobota zaigrala Zdravljico, pred tem pa so se na parketu pomerili tudi zdravniki in novinarji, zmagovalci so bili zdravniki.

Turnirja so se udeležile naslednje ekipe:

MOKOŠ BAR

KOCKA BAR RENKOVCI

KAVARNICA ROKAJ

CARTHAGO

REMOPLAST ULTRA OKNA

FRIZERSTVO HUBER GRAD

NINDRI INDRI

MONSTER TEAM

MERCEDES SPORT BAR

K-3 MARIBOR

SM TEAM

TAPETNIŠTVO FARŠANG

HITRA PREHRANA ADO

FRIZERSKI SALON MARJANA

SPAČEK BAR

VENEZIA LIPA 

FC 11

VOJAŠNICA MURSKA SOBOTA

ÜDA LABDA

VRTNARSTVO ALT

METEORPLAST MLADI

STARA MURA BAKOVCI

AVTOHIŠA Ai LJUBLJANA

KAVARNA METROPOL

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.