https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Več kot 220 plavalcev zaplavalo na 4. Mednarodnem mitingu v Radencih

Radenci, 20.1.2014  

V soboto 18. januarja je med 9. in 16 uro v Zdravilišču Radenci potekal že 4. Pokal Radenci, na katerem se je udeležilo več kot 220 plavalcev iz 10-ih slovenskih klubov iz Madžarske, Hrvaške in Avstrije, ki se je tekmovanja letos udeležila prvič.


Tekmovanje je zaznamovalo ne le veliko število udeležencev, pač pa tudi mešane skupine, med katerimi so bili tako aktivni plavalni klubi kot športniki invalidi. V vseh štirih nastopih je prvo mesto osvojila Kaja Leopold. Zmage na 100 metrov prsno, 50 metrov delfin in 50 metrov prosto je osvojila Staša Korpič, ki pa je potrdila svoj uspeh še z osvojenim 2. mestom v kategoriji 100 metrov mešano. Karin Kisilak je osvojila prvo mesto na 100 metrov prsno ter 2. mesto  v kategoriji na 50 metrov prsno.

K posameznemu uspehu so Kaja Leopold, Maja Nemec, Staša Korpič in Karin Kisilak dodale še odličen rezultat z osvojitvijo bronaste medalje v štafeti Zdravilišča Radenci. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2014 ob 13:57 Simon Nemec gost

      PlavalkePK Zdravilišče Radenci so se z trenerko Barbaro Kus ta vikend (23 - 26 januar) udeležile državnega prvenstva v Kranju. Kaja Leopold je dosegla vrhunske uvrstitve: je mladisnska prvakinja na 50 m delfin, podprvakinja na 100 m delfin, z razultatoma, ki sta pomenila dve tretji mesti v absolutni konkurenci. Moje poročilo ni popolno, je bolj opozorilo (z dobrim namenom) za vaš portal, da lahko malo bolj spremljate plavanje v pomurju. lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.