https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Kvartopirci v Krncih zaigrali na občinskem turnirju

Krnci, 20.01.2014 ob 14:00  

V soboto je potekal občinski turnir v kartanju šnopsa v Krncih.


V soboto 18. januarja je v Vaško-gasilskem domu v Krnicih potekal občinski turnir v kartanju šnopsa, ki se ga je udeležilo 25 kvartopircev. Prijavljeni so kartali za občinski pokal. Zmago je osvojil Milan Dervarič iz Šalamencev, drugo mesto je zasedel Hari Drago iz Moravskih Toplic, tretje mesto pa je pripadlo Lepoša Stanku iz Lucove.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2014 ob 15:38 PETKO gost

      Ka je cejla ves kartala ? Kelku , je pa te lidij v ton zaselki ? Ka se sploh v javnost davate ? Bole večer ležite v toj vukojebini !

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2014 ob 20:47 domačin gost

      Petko; nevem od kot si, je pa žalostno ka ne poznaš osnov geografije, karte pa tudi verjetno ne poznaš in si verjetno tij piđanec. Poglej si zgodovino kartanja šnopsa, da boš kaj vedel.....pa napiši kdo si!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2014 ob 20:55 Jože gost

      Če še ne veste, je v Krncih ena največjih elit kartanja. Veliko dobrih kartašev - ne glede na število prebivalcev. In tudi turnirji, ki se odvijajo v Krncih, so verjetno eni najbolje organiziranih daleč naokoli.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.01.2014 ob 22:46 milan gost

      Jože strinjam se s tabo, v Krncih so res dobri in pošteni kartaši. Res pa je, da jih je malo ampak sposobni in delavni. Vsaka jim čast, Krnčari ne dajte se zaviračem. Kaj pa prinas v S.... mamo moč.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.01.2014 ob 14:56 PETKO gost

      Če bi bilij tak dobri , pa tak močni , kak domačin pijše , te se ne bi takoj oglašali na napijsano !Ka se pa tijče geografije pa mijslim da nej trbej izgubljati časa ,elite kakše ste pa vij pa ešče bole nej , ka mi te na blatu ide ! Malu je pa glih toliko kot NIČ . .Slike govorijo !!!!!!! ,

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.01.2014 ob 8:37 Toni gost

      PETKO maš praf. Ka pa se idejo češ ka oni so. Malo koli po drugij vesnicaj naj pitajo što pa kaj so. Na sakšon gasilskon tekmovanje se svajujejo z sodnike in izsiljujejo ka ščejo na vsak način zmagat. Nejga ih niti za desetino majo lutske. Sebeborčarci pa oni so kak dan pa noč.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.02.2014 ob 20:19 milan gost

      Tone in Petko, nemren se z vama nikak strinjati, najprej velikost vasi sploh ni pomembna, v glavnem da skup držijo in so nekaj že pokazali. Glede gasilstva, je pa res ka majo vedno neke pripombe, samo sem sam ugotovo, ka majo praf ka se bunijo, ka sodniki nevedo soditi in si knjige ne preštejo. So pa še vedno dokazai ka majo pref in mislim ka se brezveze ne bunijo in vsaka jim čast. Kaj pa naši in večina ostalih gasilskih društev, ka nimajo blage veze vgalvnem ka se napijejo. Krnčari ne dajte se...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.