https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Dvoranski šport: Ljutomerski judoist Žiga Sedlinger postal državni prvak

27.01.2014 ob 12:16  

Minuli vikend je v dvoranskih športih prinesel dokaj slabe rezultate. Zmagovali so le rokometaši Arcont Radgone in rokometašice ŽRK Millenniuma.


ODBOJKA

Odbojkarice Murske Sobote so v 12. krogu 2. DOL ženske Vzhod doma izgubile z ekipo Swatycomet Zreče, rezultat je bil 3:0 (18:25,16:25,16:25). Trenutno so na predzadnjem devetem mestu. V naslednjem krogu, v soboto, gostujejo pri ekipi iz Benedikta.

KOŠARKA

Soboški košarkarji so v 14. krogu izgubili z Litijo z rezultatom 52:84. Košarkarji Radenske Creativa so trenutno na predzadnjem trinajstem mestu. V naslednjem krogu, v soboto, igrajo doma ob 19.00 z ekipo Terme Olimia Podčetrtek.

ROKOMET

V 13. krogu 2. DRL za moške je Arcont Radgona doma premagala RK Mitol Sežana z rezultatom 34:29. RK Pomurje pa je v gosteh izgubilo z RD Alpes Železniki z rezultatom 29:25. Ekipa Arconta je trenutno na desetem mestu, Pomurje pa mesto za njimi. V naslednjem 14. krogu Ekipa Pomurja gostuje pri ekipi RK Grča Kočevje, ekipa Arcont Radgone pa gosti ekipo ŠD Škofljica Pekarna Pečjak.

Več o tekmi si lahko ogledate TUKAJ.

Rokometašice ŽRK Millennium pa so odigrale prvo tekmo drugega dela sezone proti ŽRD Škofja Loka. Z visoko zmago 30:22 so porazile gostje iz Loke in si tako priborile 2 točki.

Več o tekmi si lahko ogledate TUKAJ.

HOKEJ NA TRAVI

Nedeljsko popoldne je na snovni šoli III prineslo finale 23. dvoranskega prvenstva Slovenije v hokeju na travi. Zmago med članicami so si lastile igralke HK Moravske Toplice. Med člani so zmagali igralci HK Lipovci, ki so si priborili še dve zmagi pri nižjih selekcijah U-10 in U-16. Pri U-14 so zmagali igralci HK Triglav Predanovci.

Več o tem si lahko ogledate TUKAJ.

STRELSTVO

Pretekli vikend je potekal 2. kekčev pokal. Pri cicibanih je Plahut Timotej ŠSD MS dosegel 3 mesto. Ekipa ŠSD MS pa 2. mesto. Pri mlajših pionirjih je najbolje pomurski strelec uvrščen na 8. mesto Sočič Jure ŠSD MS in najbolje uvrščena pomurska strelka Zver Katja na 4. mesto SD Varstroj Lendava. Ekipa ŠSD MS pa je bila četrta. Podrobnejše rezultate si lahko ogledate v spodnji pripoki.

JUDO

V Slovenski Bistrici je v soboto potekalo člansko državno prvenstvo v judu. Nastopilo je 120 tekmovalcev, v naše uredništvo pa smo prejeli rezultate TVD Partizan iz Ljutomera.

Žiga Šedlinger je v kategoriji do 60 kilogramov postal članski prvak, na stopničkah za osvojeno tretje mesto pa je bil v kategoriji nad 100 kilogramov Patrik Vojsk. V isti kategoriji, kjer je slavil Šedlinger, sta Grega Novak in Uroš Vozlič dosegla peto oziroma deveto mesto. V kategoriji do 90 kilogramov sta bila Narsej Lackovič in Jure Senčar peti oziroma deveti.

Mad članicami sta Kaja Čeh in Hana Prelog v kategoriji do 57 kilogramov dosegli peto mesto, tudi ekipno pa so bili ljutomerski judoisti peti.

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.