https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Sanji Kropec nov mandat na čelu KPŠ-ja

28.01.2014 ob 7:10  

V soboto je v prostorih MIKK-a potekala redna letna skupščina Kluba prekmurskih študentov, kjer je bilo poleg pregleda preteklega delovanja društva izvoljeno tudi vodstvo za naslednji dvoletni mandat. Dosedanja predsednica Sanja Kropec bo klubu tako predsedovala še naprej ob podpori dvajsetčlanske projektne ekipe.


Prihodnje delo bo usmerjeno predvsem na izvedbo socialnih in izobraževalnih projektov, že v naslednjih dneh bodo podelili enkratne štipendije dvajsetim študentom, klub pa se aktivno pripravlja tudi na februarsko Bujto repo.

Zbor članov Kluba prekmurskih študentov se je tako seznanil s preteklim delovanjem kluba ter izvolil novo vodstvo za dvoletni mandat. Klubu bo še naprej predsedovala Sanja Kropec, 23-letna diplomantka Tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi ter študentka magistrskega študija Strateško tržno komuniciranje Univerze v Ljubljani. V upravni odbor kluba so bili izvoljeni: Nuša Vučkič, Urška Vogrinčič, Luka Vavtar, Barbara Sečko, Silvija Prainer, Filip Küzmič, Vida Lang in Tadeja Vöröš. Aktivno bo na projektih kluba delala dvajsetčlanska ekipa.

Prihodnje delovanje kluba bo usmerjeno predvsem na področje sociale in izobraževanja. Že v naslednjih mesecih načrtujejo organizacijo neformalnih izobraževanj, s katerimi bi pomagali pri boljši zaposljivosti prekmurskih študentov, ter projekt, s katerim bi sam program in ugodnosti kluba predstavili letošnjim maturantom ter jim pomagali pri lažjem vstopu v študentsko obdobje. V naslednjih dneh bodo dvajsetim študentom podeljene enkratne štipendije v vrednosti 300 EUR, klub pa se aktivno pripravlja na prihajajočo Bujto repo, ki bo potekala 26. februarja v Festivalni dvorani v Ljubljani.

»V preteklih letih sem si nabrala ogromno novih znanj in izkušenj in ravno motivacija do tovrstnega dela ter podpora celotne ekipe me je prepričala, da kandidiram za predsednico še v prihodnjem mandatu. Vlogo sprejemam z veliko mero odgovornosti, moje delovanje pa bo poleg smotrne porabe sredstev ter nadgradnje projektov usmerjeno predvsem v prenos znanja na mlajše generacije,« je povedala Sanja Kropec ob vnovični izvolitvi za predsednico KPŠ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2014 ob 10:56 JOCO gost

      Sanja ,tij si tole lovoriko tudi zaslužiš ! Zelo si pridna , delavna , seksi itd.... Skratka vse ok. Drži se ! Tvoj simpatizer .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2014 ob 10:58 2014 gost

      Zelo lepo,ampak bo treba tudi nekaj narediti za druge študente,če vi študenti neboste nič naredili zase vas bo politika in zakonodaja izropala,kot vaše starše.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.