https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi na večih pomurskih šolah jutri ne bo pouka

02.02.2014 ob 17:55  

Zaradi vremenskih razmer v zadnjih dnevih je Ministrstvo za šolstvo pozivalo vse ravnatelje, da do 18.30 ure starše in zaposlene obvestijo o morebitni odpovedi pouka. V Pomurju so za zdaj pouk odpovedale: OŠ Apače, OŠ Grad, OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, podružnična šola Cven, OŠ Gornji Petrovci, OŠ Stročja vas, OŠ Velika Nedelja in podružnica Podgorci, OŠ Kapela, OŠ Stanka Vraza Ormož, OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova, OŠ Sveti Tomaž pri Ormožu, OŠ Miklavž pri Ormožu, podružnica Kog, OŠ Ivanjkovci, OŠ Kuzma in Gimnazija Ormož.


Ministrstvo za šolstvo je zaradi trenutnih vremenskih razmer vsem vzgojno-izobraževalnim zavodom po Sloveniji posredovalo okrožnico, v kateri vodstva šol poziva, da v naslednjih dneh ne izvajajo pouka, v kolikor jim vremenske razmere to onemogočajo oziroma bi bila lahko na kakršenkoli način ogrožano zdravje ali varnost otrok ter zaposlenih. Odločitev je v rokah vodstva šol oziroma ravnateljev.

Obvestila do 18.30, spremljajte spletne strani šol oziroma vrtcev

 

Odpoved pouka v pomurskih šolah

Tako je za zdaj znano, da v Pomurju ne bo pouka v Apačah, Gradu, Ivana Cankarja Ljutomer, podružnični šoli Cven, Gornji Petrovci, Stročji vas, Kapeli, Ormožu, Veliki Nedelji, Miklavžu pri Ormožu, Svetem Tomažu pri Ormožu, Negovi, Ivanjkovcih in Kuzmi.

 

Normalno izvajanje šolskih dejavnosti

Pouk bo potekal normalno v Beltincih, Dobrovniku, Cankovi, Gornji Radgoni, Fokovcih, Turnišču, Črenšovcih, Veliki Polani, Puconcih, Veržeju, I Murska Sobota, II Murska Sobota, III Murska Sobota, IV Murska Sobota in Bogojini. Vse srednje šole v Murski Soboti, Radencih in Ljutomeru bodo normalno obratovale. SPTŠ Murska Sobota bo izvajala pouk le za dijake, ki jim vremenski pogoji to dopuščajo.

 

Imate tudi vi kakšno informacijo? Sporočite nam jo v komentarju ali na urednistvo@pomurec.com ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2014 ob 18:41 JJJ gost

      Kaj pa osnovna sola 2 pa to? Kak lahko dajo srednje šole ce pa pela bus npr goričkega pa vse tam dol mislim res bi lahko za ju3 odpovedali.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2014 ob 20:07 delavec gost

      ja mene zanima če moren ge ite vutro delat?

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.02.2014 ob 20:17 vogrin gost

      Lendava pa nima šole...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.02.2014 ob 20:18 bsf gost

      v Veržeju pri šoli bi pa lejko malo potorili sol ;) župan izkaži se ali učenci niso nič vredni

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.02.2014 ob 20:30 bistrica gost

      Ja os prezihovega voranca bistrica pa?vsaj objavili bi kaj lahko kot druge sole...halooooo!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.02.2014 ob 20:41 delavka gost

      Delavec ges ti priporočan ka ideš delat, ka či ostaneš doma ne dobiš niti delavske knjižice, ka jih več sploj nega. Nej, nej hecan se.Ges san tudi tou pravla, ka pa či što nemre priti delat? Ja na žalost to marsikaterega delodajalca sploh ne zanima. Kot npr. Šešoka

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.02.2014 ob 20:45 sobočanka gost

      Gost Bistrica jaz sem mnenja, da vaša šola mora jutri nemoteno delati, ker morate nekateri obvezno iti k uri slovenščine.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.02.2014 ob 21:26 e-učenec gost

      Ja, Sobočanka, bistriška šola je e-šola, oni lahko delajo od doma vsak dan. Kdaj lahko prideš k uri slovenščine še ti?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.02.2014 ob 21:47 gost gost

      @sobočanka, včasih je bolje biti tiho.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.02.2014 ob 6:44 x gost

      Otroci,to so resne zadeve,ki niso potrebne "bedastih" komentarjev. Ce ne bi bili toliko leni,bi kliknili na kinistrstvo za solstvp kjer so navedene vse sole,v katerih se pouk ne bo izvajal. Debate kot jih imate vi tukqj,ppd resnimi zadevami so za na druzbenja omrezja in ne za sem,tako,da prosim!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.