https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Beltinci

Beltinci, 03.02.2014 ob 8:00  

V Kulturni dvorani v Beltincih je v nedeljo pod geslom "Verjamem vate - zaupam sebi - ljubim dobroto v sebi in tebi. Naj dobrota in dobrodelnost ne poznata meja." potekal dobrodelni koncert Župnijske Karitas Beltinci. Na koncertu, ki je kljub dobesedno ledenim razmeram obiskalo veliko število ljudi, so zbirali prostovoljne prispevka za družine in starejše v stiski.

Na dobrodelnem koncertu so nastopili MePZ Cantate, Vid Ščavničar in Matjaž Balažic na harmoniki, Dorina in Romi, Moira in Dejan Berden, Urh Zver, MoPZ Gančani, MoPZ Lipovci ob spremljavi Timoteja Tivadarja, Tamburaši KUD Beltinci in Ansambel Skok.

Zbrane sta že ob začetku prireditve pozdravila župnik Župnije Beltinci, Alojz Benkovič in župan Občine Beltinci, dr. Matej Gomboši, zaključno besedo pa je imela ga. Emilija Kavaš, vodja Župnijske Karitas Beltinci, ki se je zahvalila vsem, ki pomagajo vsem posamenikom, družinam in starejšim v stiski.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.02.2014 ob 11:07 PALI gost

      Ljudje niso prišli, zaradi (VELJAKOV) karitasa. Če ne bi bilo nastopajočih, koliko dobrotnikov bi bilo ?? Sramota , za organizatorja !

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.02.2014 ob 14:53 delati dobro gost

      Lepo in plemenito dejanje, vredno pohvale. Šele v stiski se zavedamo, kaj pomeni še tako majcena pomoč, prijazna beseda in vzpodbuda. Čestitike organizatorju in nastopajočim!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.02.2014 ob 14:58 repali gost

      zaradi veljakov.....sramota za koga?.....keri dajo itak dajo, drugi pa samo iščete izgovore.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.02.2014 ob 17:40 beltinčar gost

      g.župnik pa so brezi spremstva ???

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. glandalo
      03.02.2014 ob 18:56 glandalo

      lipouski moški so tudi nej bilij kompletni - perjadi ni bilo na pregled. Verjetno se jim zamalo vijdi, da bi na takšoj prireditvi sodelovli. Škoda pejnez - nade za kavo pri tulpiki.?!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.02.2014 ob 10:32 RUDI gost

      Edni pa su nej šteli iti tak pa etak ! Naj tej visiki veljaki dajo nekaj iz (SVOJEGA ŽEPA)! Od teh je nej dal nišče niti centa !!!!!!!!!!!! Na račun drugih , se je lahko bahati in hoditi samo na takšne prireditve kjer jim paše in deliti tole miloščino kakor jim paše !? Naj se zelo zamislijo nad svojim delom ! Plemenita dejanja ???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.