https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na ljutomerski gimnaziji predstavili svoje znanje in talente

04.02.2014 ob 7:45  

Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer so tudi letos pripravili delavnice z naslovom »Znanje za mlade«, v popoldanskem času pa so dijaki in profesorji svoje talente predstavili na prireditvi »GFML se predstavi«.


29. januarja so na GFML s pomočjo svojih profesorjev pripravili 26 delavnic, ki se jih je udeležilo preko 300 učencev iz 30 osnovnih šol. V teh delavnicah se v vlogo bodočih znanstvenikov - ustvarjalcev vživijo sedanji dijaki in dijakinje, ki na določenih področjih izkazujejo posebno nadarjenost in uspešnost. Cilj vsakoletnih delavnic za osnovnošolce iz celotne regije je predvsem promocija znanja.

Po uspešno zaključenih delavnicah se je dogajanje preselilo v dvorano ŠIC, kjer je potekala kulturno-zabavna prireditev, na kateri so dijaki in profesorji GFML pokazali še svoje talente. Nastopil je šolski dijaški pevski zbor, profesorski pevski zbor, plesalci, glasbeniki in recitatorji.

FOTO: GFML Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2014 ob 9:26 2014 gost

      Mladi v tujino, tam boste za svoje znanje in talent pošteno plačani v sloveniji do vas pa samo podjetja izkoriščavala in neboste imeli nič čisto nič,saj pa vidite,kaj se dogaja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.