https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Beltincih potekala osrednja občinska proslava ob kulturnem prazniku

Beltinci, 08.02.2014 ob 7:15  

Sinoči je v kultururni dvorani v Beltincih potekala osrednja občinska proslava ob kulturnem prazniku. Zbrane sta pozdravila župan dr. Matej Gomboši in ravnatelj Gimnazije Murska Sobota Roman Činč.

Proslavo v čast slovenski kulturi in našemu domoljubu, poetu in umetniku dr. Francetu Prešernu, so letos pripravili dijaki Gimnazije Murska Sobota. Rdeča nit programa sta bila petje in ples, dijaki pa so se našega najpomembnejšega slovenskega pesnika spomnili z recitali Srečka Kosovela, Ivana Cankarja in Toneta Pavčka.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2014 ob 9:04 SEVERNI KOREJEC gost

      Roman Činč, škoda, da niste župan. Pojava, znanje, ugled, poštenost. Gomboši brez vsega tega. Žal.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2014 ob 9:53 misel gost

      Zanimivo! Kje so kulturniki iz občine Beltinci, koliko društev, ki jih financira občina, zdaj pa ne na odru in ne v dvorani!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.02.2014 ob 10:59 beltinčanka gost

      Žalostno za beltinsko občino, da se niso ob kulturnem prazniku na odru predstavili kulturniki iz Beltinec. Kot smo slišali, se niso smeli, zamisel župana in njegove tajnice

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.02.2014 ob 11:36 beltinčanka gost

      Mnogi ljudje iz bojkota niso šli na proslavo

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.02.2014 ob 11:49 OBČAN gost

      Ste videli , kaj nam delajo naši vodilni na občini ? Domačini , za njih nismo vredni , da bi doma nastopili ! ? Jaj jaj , kam vse tole pelje ??? Saj je obisk pokazal ljudsko voljo , oziroma strinjanje z občinsko organizacijo ! ???Kravate , pod praznimi glavami , ne pomenijo in ne povejo nič !!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.02.2014 ob 12:21 MELINČAR gost

      Žal je tako , da so proslave, zelo slabo obiskane ! Pa sploh ni važno , kje in kdaj so ! V tem pa se kaže naš odnos do kulture in naše vrednote koliko smo kulturni narod , in kaj nam kultura sploh pomeni ? Kultura mora v vsakem človeku rasti , in se v njem tudi razvijati ! Tega se moramo zavedati in z tem živeti ter ga po svojih močeh širiti med soljudi , ki so prepotrebni naše pomoči , da jim odpremo oči ! Žal pa smo ?????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.02.2014 ob 13:23 PLAŠNJIVI ZAJČEK gost

      BOOOOOOOOOOOJKOT JE BIL, ŽUPANA IN NJEGOVIH PRISKLEDNIKOV. KDOR NE PODPIRA NJEGOVIH AKTIVNOST, SI ZA NJEGA TAKOJ IZMISLIJO NEKO VRSTO KAZNI. ODVZEM DENARJA DRUŠTVU IN PODOBNNESMISLI. SVETNIKI, RAZTRGAJTE MU PRORAČUN. ZA MILIJON EVROV BI UREJAL OKOLICO CERKVE, ZAPIRAL CESTE IN Z LOPATO METAL IZ OBČINE V PRIVATNO GLASBENO ŠOLO, KJER PA HARA PODŽUPAN ZAVEC. GLIH ZDAJ JE ŽUPAN BIL V AZERBAJDŽANI, KA PO ČRNCI PREK BRATONEC NA INDUSTRIJSKO CONO POTEGNE NAFTOVOD (ZA GLAVAČOVE TRAKTORE).

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.02.2014 ob 14:04 gost gost

      iz kere stranke je že tej vaš župan? čudno ka neje župnik meo guč na proslavi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.02.2014 ob 14:05 beltinčar gost

      Se strinjam s svetniki, da nasprotujejo "urejanju" tako imenovanega "centra" Beltinec. Iz lične zelenice v beton. Mnogo nujnejša je ureditev Beltinec na Panonski ulici, na mestu stare kinodvorane, stare železnine - saj se tam vsak dan pelje mimo in opazuje beltinsko sramoto veliko ljudi, mnogo več kot mimo občine. Mala zelenica, mogoče tudi s kakim vodometom in urejenim parkiriščem sigurno ne bi stala toliko kot predvideni beton pred občino.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.02.2014 ob 15:56 pero gost

      Ja kolko pa mi delamo svetniki se pa nihce ne vprasa

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.02.2014 ob 21:10 pinči gost

      Od gda pa te Činč odi na proslave? če bi on bil župan bi že v vsakoj vesi v občini meli hokejsko igrišče, na katerem bi se trije naganjali.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.02.2014 ob 20:20 činčila gost

      ECEKI EDNI ECEKI ,JEBEŠ PROSLAVO JESTI PA SLUŽBE NAN NAJ DAJO FUUUUJ...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.