https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Epicenter Lan 2 popestril vikend z igranjem elektronskih iger

Murska Sobota, 10.02.2014 ob 7:15  

Minuli vikend se je v prostorih Gimnazije in Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota odvijal Epicenter Lan 2, največji igričarski dogodek regije, ki prepletala zabavo s tekmovalnostjo in športom.


Epicenter Lan 2 sta v sodelovanju z Društvom za elektronske športe organizirali Gimnazija Murska Sobota in Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota. Na prireditvi je v igrah tekmovalo več kot 100 tekmovalcev v dvanajstih ločenih tekmovalnih prostorih. Seznam naslovov je obsegal vse popularnejše igre, od League of Legends, Call of Duty, StarCraft, Counter Strike, do zabavnejših iger tipa Haxball in Pro Evolution Soccer. Gostili so tudi prva tekmovanja v Smite, Hearthstone in Dota2 v Sloveniji. Tekmovanje v elektronskih igrah je potekalo v soboto in nedeljo. Organizator Epicentra Lan 2 Samo Zavašnik nam je povedal, da so največji obisk beležili v soboto zvečer, ko je bilo največ tekmovalcev in tudi gledalcev. Oba dni so na velikem platnu predvajali tudi LCS tekme in prirejali druga zabavna tekmovanja.

V igri Pro Evolution Soccer si je 1. mesto izboril Robert "Smokey" Detiček, na 2. mestu pa je pristal Aljaž "gama" Tišler. V igri League of Legends je 1. mesto dosegel NotRllyOnlyAfk, na 2. mestu je pristal Alco holics, 3. mesto je pripadalo Underworld Gaming, na 4. mestu pa je pristal Ground Zero GZ. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2014 ob 20:02 wewe gost

      Neman nikšne veze z organizatorame ale, tau je že drujge "medij" ka je objavo tau novico pa v prvon stavke napijso ka sta gimnazija murska sobota pa sptš s pomočjo spid-a organizirala tej dogodek. Fajn bi bilau če bi napisale ka sta gimnazija pa sptš samo menzo dale nika sta nej organizerala, organizerale so vse samo člane spid-a. Naj dobijo "credit" tiste kere so tau ogranizerale.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.