https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 100 pohodnikov prehodilo Prešernov pohod v Lipi

Lipa, 11.02.2014 ob 7:15  

V nedeljo so v Lipi slovenski kulturni praznik počastili že s 7. Prešernovim pohodom. Pohod je potekal v organizaciji in izvedbi Prostovoljnega gasilskega društva Lipa. Tako organizatorje, kakor tudi pohodnike ni prestrašilo slabo vreme, saj so se z veseljem in navdušenjem podali na letošnji pohod.

 

Pohodnike je pot vodila iz Lipe v smeri Odrancev, nato skozi Beltince in potem spet nazaj na izhodišče v smeri proti Lipi. Pohod je bil namenjen vsem generacijam in navdušencem nad pohodi iz domače in širše okolice. Letošnjega pohoda se je udeležilo nekaj več kot sto pohodnikov, ki so prišli v Lipo tudi iz oddaljenih krajev Pomurja. Pohodniki so prejeli spominske nalepke za udeležbo. Organizatorji so pripravili postojanke, na katerih so si lahko pohodniki malo oddahnili ter se okrepčali s toplimi napitki in prigrizki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2014 ob 10:42 MIRKO gost

      LEPO ;SAMO DA SMO SE SPET NASTAVLJALI KAMERAN ! ? Po takšnem vremenu ??? Kaj pa zdravje , ni bilo ogroženo ??? Kje pa so bili kulturniki , če je bil organizator PGD Lipa ??????????

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2014 ob 11:23 krofaš gost

      Na zdaj že krumplašje odijo po vasaj .Pa je bijla pojedina pa šprcerji .Mijslin ka eni odijo nej za volo druženja samo ka se namečejo pa nažleplejo in tak nej trbej doma tisti deh ženskan kuhati . Kak zavohajo za te pohode tou človik nemre verjeti .

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2014 ob 22:04 PRDEC gost

      Ka pa te nejste pozvali župana? Klinc ga gleda, itak bi vam samo pokvaro dobro volo. Štajerec nema ka delati med liplenčarami. Lehko bi pozvali Zavca keri je vaš. Šamlasti neče daleč hoditi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.02.2014 ob 20:35 šniclin gost

      Mirko mislin ka so lidje telko čedni ka znajo poskrbeti za sebe, pa znankar jih nišče nej silo na pohod. krofaš zaj či si tij takši še ne pomejni ka lejko drujge po sebi sodiš! Pa či glij so zaradi toga tan, ka to tebe boli kurac?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.