https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Minister Židan z Lukšičem obiskal Gančane

Gančani  

Predsednik stranke Socialnih demokratov, dr. Igor Lukšič ter mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo in okolje sta včeraj obiskala tudi Gančane. Med ogledom vasi sta se ustavila tudi pri Sodarstvu Küzma, kjer sta si ogledala proizvodnjo in sodarski muzej.


Med obiskom sodarske proizvodnje je lastnik Anton Küzma povedal nekaj osnov o izdelavi sodov. Dr. Igor Lukšič pa je povedal, da je med današnjim obiskom Pomurja opazil sledeče: "V Prekmurju se živi kvalitetno, saj so tukaj doma ljudje, ki znajo živeti preprosto. Tudi za našo prihodnost se ni bati, saj dokler bomo ohranjali stare obrti in s tem našo tradicijo, dediščino ter stara znanja, bomo uspeli iti naprej."

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2014 ob 9:45 pojep gost

      Ja seveda, na račun naše prepostosti pa pa lahko gospod živi superiorno, če že mi živimo kvalitetno. Najlepša hvala za sprenevedanje, pa kaj tele ljudje res ne morejo vsaj za trenutek stopti na tla...

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2014 ob 10:46 CEMBREK gost

      JOJ , ogromno smo pridobili z njegovima obiskoma !? Sama ( ELITA ) je bila zbrana v Gančanih .? Volitve bojo letos ! Naj jih vrag pocitra !

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2014 ob 11:09 johan gost

      Toti dva samo dosti gučita. Haska pa nikega.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.02.2014 ob 12:36 Cefizelj gost

      Kaj pa to dva lažniva Pavliha hodita okoli in mudita pri deli poštene ludi.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.02.2014 ob 15:44 dobro jutro gost

      "Dr. Igor Lukšič pa je povedal, da je med današnjim obiskom Pomurja opazil sledeče: "V Prekmurju se živi kvalitetno, saj so tukaj doma ljudje, ki znajo živeti preprosto. ...."....morejo živeti preprosto/skromno, saj jih vidva in vajina vlada uničujeta, z vsakim dnem bolj in bolj......zato je škoda, ki jo je povzročila ujma malenkost v primerjavi s to, ki jo vi povzročate!

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.02.2014 ob 16:56 ms gost

      Ka odijo za njih najslabše razvitoj pokrajini in za njih najbole ne zaposlenon Pomurji pa ka smo pomurci za njih naj menje šoulani ka se te stejplejo tu ?Ka so njin nej v vijno nekaj nasipali ka bi se vse sposrali banda touvajska

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.02.2014 ob 17:30 Rambo gost

      Dobro je nikan iti pa se zašenki najesti pa napiti....pa se z prekmurja delati norca.Taki tipi lejko samo spakejrajo pa idejo,mugouče sta pa prišla preverjat kak se kaj v tuj sirmaškoj pokrajni izdavlejo računi,či kakši srmaček oda krumple,eli sta pa prnesla kaktusovo seme za štero pravijo takši pametnjakoviči kak sta teva,ka de prekmurskomi kmeti pomoglo obdržati kmetijsko proizvodnjo,či de pa vdarila sušava,tej pravijo ka bi ta rastlina sigurno uspejvala

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.02.2014 ob 18:29 vinko megla gost

      Ja hitro sta opazila kak je v prek murji dokeč do kmetavzari delali za te kanžare seveda je kvalitetno mislim jedača pa pijača zato da jima je bilo kšenki na sto djano.Nevem kak jiva je nej sran oditi tu po prek murji pa lagati glij je njeva briga stara obrt.Vrjetno sta odila pa vohat ka bi koga obdavčili drugo jim tak nejde po glavaj.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.02.2014 ob 19:53 inšpektor gost

      Mogoče je pa Židan vprašal Kuzmo...kako pa kaj računi?

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.02.2014 ob 20:16 xxxl gost

      Jebemti Zoki,ka si naštijmal?Tudi Židan de na rešeti zaradi nepovratnij sredstev svojin kolegon

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.02.2014 ob 20:58 gost gost

      židan da si biu na veterinariji te si bil še mladi pa nevešči za podkupiti, te si še poštuvau maloga kmeta zaj si ga pa stisno v grabo za gnojšnico- zaj postavlate pogoje subvencije za plemenske svinje od 20 kom pa več ka znate ka niti eden mali nema prek 20 kom - velki vse dobijo ka ji nega dosta male pa naj vrag zeme ta kak velki obtrniki roto tiste male z 5 zaposlenimi je že vse vrag zeu tumi pa lidati ka nede davka plačo pa delavcan slabo plačo dau nej vsem - mali paso garedno plačuvali pa je vrag zeu . Velkin kmetan pa se nika ne splača ka premalo subvencij dobijo pa premalo nepovratni sredstev-majo pe vse šker moderno velke traktore mercedese ka deco vrtec vozijo pa podpore socijalne -za male pa mate vse zriktano ka je prle vrag zeme kak pa kaj na sveklo pride

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.02.2014 ob 8:16 zidar gost

      Mogoče pa hodita kontrolirat delo na črno...

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.02.2014 ob 6:43 sodar gost

      Predsednik SD g. Lukšič in podpredsednik vlade g. Židan, ki ni seznanjen kaj se na vladi dela glede velikih plač, nagrad, provizij ..., ker ne upa Alenke vprašati. Zato sta brihna moža skočila na lastno pest do sodarja in v največji tajnosti naročila letno proizvodnjo sodov za visoke člane SD- beri tajkune in strice. Ob padcu države in vlade se bodo visoki člani spustili po Muri dol do Gibine in naprej. Srečno vožnjo vam prisrčno želimo.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.02.2014 ob 20:47 Sodar2 gost

      Židanu je postalo slabo ko je izvedel,kakšne plače imajo v DUTB(posebej direktorji) Pa bi ga vprašal,v kateri vladi on sedi...mogoče v Pakistanu? Tam sigurno vejo razložit politiko plač slabe banke...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.02.2014 ob 16:46 pinkava gost

      SD je urejena stranka. Stranka pametnih ljudi. Petek, Ružič, Sraka, Prendl, Horvat samo tako naprej, volitve so vaše. Še dva, tri pametne zraven, pa bo občina dobila odlično ekipo v svetu.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.