https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan Kampuš gostil poslanca SD

14.02.2014 ob 8:15  

V območni organizaciji Social Demokratov so v sredo, 12. februarja organizirali okroglo mizo ter srečanja po posameznih lokacijah.

 

V spremstvu sodelavcev sta prispela v Gornjo Radgono vodja poslanske skupine Matjaž Han in poslanec Srečko Meh. V sproščenem vzdušju so člani SD razpravljali z županom Kampuš Antonom ter direktorico Zavoda za kulturo, promocijo in turizem, mag. Bale Normo o položaju v območni enoti Gornje Radgone.  Župan ni skrival ponosa na kraj, v katerem županuje.

 

Resnejše teme so se pričele ob pozivu na pogovor poslanca Meh Srečka, kateri je omenil, da stanje v državi nikakor ni rožnato in da si država Slovenija v tem trenutku nikakor ne more in ne sme privoščiti nestabilnega stanja. Poudarja, da banke kreditov še vedno ne dajejo in da je znotraj politike veliko preveč nesoglasij. Poudarja tudi, da potek in uspeh države ni samo v parlamentu, pač pa je potrebno delovati lokalno, v celotni državi.  Omenil je, da so na pohodu novi zakoni, ki bodo dali možnost večje pravičnosti. V državi ne sme vladati strah. Obstaja možnost nastanka novih strank, toda gradili jo bodo isti obrazi, isti ljudje, ki so v politiki že predolgo.

 

Matjaž Han je potrdil besede Meh Srečka in ponovno poudaril, da politik dela za ljudi. Primerja delovanje župana in poslanca ter ugotavlja, da je funkcija župana veliko bolj primerna za lokalna področja, ker župan pozna ljudi. Prav tako poudarja, da stranka mora delati na terenu, spoznavati in delati za ljudi. Večkrat je omenil, da politična nestabilnost nastaja predvsem zaradi političnih interesov posameznih strank, zaradi katerih pa se ljudi zanemari.

 

Po polurnem pogovoru znotraj občine Gornja Radgona, se je dogajanje nadaljevalo v hiši Penine, v kateri so vsi udeleženi preizkusili Radgonski ponos. Ob 160. obletnici Zlate radgonske penine so v okvirju Radgonskih goric odprli nove turistične prostore, v katerih se je poslanska skupina z županom, kot poznavalcem Radgonske kraljice, predala rujni kapljici penine, ki leto za letom pobira najprestižnejše nagrade. Po krajšem ogledu novih prostorov  se je dogajanje zaključilo na skupnem kosilu, katerega sta se udeležila še minister za kmetijstvo in okolje, mag. Dejan Židan ter predsednik politične stranke Social Demokratov, Dr. Igor Lukšič. Aktualne teme o Pomurju so tekle ob kosilu, pri čemer domačin mag. Dejan Židan poudarja velik pomen Pomurja in enakopravnosti državljanov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2014 ob 9:46 Peter gost

      So pokazali kako se sedi v foteljih...

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2014 ob 10:40 KLIPAN gost

      Ta Meh je eden glavnih krivcev in zagovornikov Teš6, ki nas bo davkoplačevalce stal krepko čez miljardo, da o onesnaženju niti ne govorimo. So se kaj pogovarjali na to temo? Seveda ne! Se ne bi spodobilo, ne bi bilo po bontonu ali kaj?? Mlatili so prazno slamo, prizkusili žlahtno kapljico in odšli na kosilo. Super, res . Banda kravatarska, vsi pridete na vrsto!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.02.2014 ob 11:30 Johan gost

      Hmmm, zanimivo, da so mi izbrisali komentar, ki ni ravno hvalil akterjev na slikah (SD). Kaj ni pomurec.com pod kontrolo SDSa? Ko bodo ljudje spet na ulicah se jih ne bo dalo izbrisat!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.02.2014 ob 16:13 SDSDSDSD gost

      Vsi so jedli, vsi so pili, vsi so delali tako...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.02.2014 ob 20:33 čakajoči gost

      Iz medijskih slik ni opaziti nobenega delavca Avtoradgone, Elrada in drugih podjetij, ki so delovale na območju kraja Gornja Radgona in njenega takratnega Izvršnega sveta Občine G.Radgona, ki je z veliko žlico jemal finance in zapovedoval nerazumne naloge omenjenih podjetij, ki so nato poklekala druga za drugim in odpuščala nemočne delavce. Zdajšnja Občina je naslednica takratne, stranka SD je tudi naslednica takratne KPJ torej srajca in rit sta prišle skupaj. Gospodje poslanci, kje imate delavce za katere se pod krinko zavzemate. V resnici pa so vsi tajkuni in drugi prevarati, ki so pokradli delavsko premoženje - vaši prejšnji in sedanji člani. Vaše zavzemanje za socialno naj revnejše sloje prebivalstva je krinka in manever, da omogočite vašim pajdašem in donatorjem stranki SD, varen iznos iz države nakradenega denarja. V tem času se boste preimenovali v druge zveneče kratice in spet ne boste nič krivi. Neuki narod tako mora trpeti, kot vidimo na posnetkih pa gospodje sami uživajo. Kje so meje kulture in potrpežljivosti ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.