https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Valentinov koncert z Natalijo Verboten in Mirkom Švendo v Puconcih

Puconci, 15.02.2014 ob 9:00  

V Zeleni dvorani v Puconcih sta na Valentinovem koncertu nastopila  hrvaški pevec Mirko Švenda – Žiga in Natalija Verboten.

S svojim repertoarjem sta navdušila publiko, ki se jima je pri prepevanju večkrat pridružila. Slišali smo lahko pesmi Zdravka Čolića, Oliverja Dragojevića, Miša Kovaća, Vinka Coce, dalmatinskih klap, prav tako pa še nekaj medžimurskih viž. Natalija je z nekaterimi iz publike celo zaplesala.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2014 ob 11:16 prekmurje zbudidi se gost

      Gda te slike človek gleda se pijta, ge je ta današnja mladina, ka na praznik zaljubljenecev na koncerti vijdiš samo upokojence, pa mi tej naj ne zamejrijo ka nika slabo o upokojencih ne mislim. Narobe svejt. Mogouče je tudi res ka Natalija Verboten nej ravno v trendi ampak vseeno. Mogouče je bijla velka vstopnina pa mladi pejnez nemajo?? Te pa človek prijde v kakšno diskoteko ge vrtijo tou ameriško angleško sranje (hause, rap), ka cejlo noč kurblajo motorko in škriplejo z vrati pa še tak glasno je ka človek človeka ne čuje. Če hoče človek tan notri biti more biti naklajeni ali pod vplivom kakšnih substanc. Hočem povedati ka bi mladi mogli iti pošlujšat včasih tudi kakšno drujgo zvrst muzike nej samo tisto ki jo poslujšajo vsaki den. Posebno ob kakih specifični praznikih. Če že nej za volo drugoga , ka bi bili tudi glazbeno malo širše razglejdane, pa bi se mogouče kateremi mladimi povidla , ka bi jo v bodoče še večkrat šou poslušat.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2014 ob 11:54 zaljubljeni celo leto gost

      Mogoče je pa tej "praznik" brezveze in je zato nej bilo mladih. Eni se mamo radi cejlo leto in se nan nej trbej preseravati na določeni dan samo zato ka so amerikanci tak pravli.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2014 ob 12:19 JANĆI gost

      Mijslin , ka tale današnja mladijna nema pojma od glasbe !!! Oni poslujšajo tisto , ka sploh nič ne razmijo o kom in o čem se gre oziroma se poje ali igra , kaj pomeni taka , ali ta glasba in ali od nje imaš kakšen hasek ,kot , da se tam preseravleš zavoljo drugih , ki so že tam in so že nasedli takim in podobnim ( hitom ) ,zaradi večine zbrane na tistem mestu , ki se potem lepo prenaša iz ust do ust in iz roda v rod , svojo identiteto pa pozabljajo , oziroma se distancirajo od nje s tem ,da pokažemo , da poslušamo tako stvar , ki je pri nas malo , oziroma je naši prednamci niso ali sploh niso i smo sedaj mi prvi ali med prvimi , ki bomo nekaj spremenili , da bomo med napredno svetovno mladino . ! ? Mislim , da je popolnoma zgrešeno mišlenje in na svoje bi mogli biti dosti bolj ponosni !!! ?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.02.2014 ob 13:16 Opa gost

      Jao, ste pametni eni. Kot, da je na tem koncertu bila neka vrhunska glasba. Natalija Verboten, ki šiba muziko Zdravka Čolića, Oliverja Dragojevića, Miša Kovaća, Vinka Coce... To je pa res glasba, ki nam manjka. Ne bi nič pravo, če bi bil to nekši kvaliteten koncert. Ne pa ka kak pojem kvalitete davlete Natalijo in njene priredbe hrvaške muzike. Obiskovalcev je pa glede na slike zgleda bilo celih 50.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.