https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

FOTO: Naj športniki občine Beltinci so Sakovičeva, Ternar in ŽNK Pomurje

Beltinci, 15.02.2014 ob 12:00  

V dvorani beltinskega gradu so danes razglasili najboljše športnike občine Beltinci za leto 2013.


Priznanja tistim, ki so se v preteklem letu na športnih področjih najbolje izkazali, sta podelila predsednik Športne zveze Beltinci Andrej Pozderec in župan občine Beltinci dr. Matej Gomboši.

Najboljši mladi športniki

Za najbolj perspektivno športnico občine Beltinci za minulo leto je bila razglašena Petra Gruškovnjak, 14-letna nogometašica kluba Teleing Pomurje. Drugo mesto je zasedla judoistka Kaja Baler. Med fanti, ki na športnem področju največ obetajo, so največji potencial prepoznali  v 13-letnam karateistu Niku Kocetu, drugo mesto med perspektivnimi športniki pa je zasedel 15-letni Amadej Legen.

Najboljša v ženski konkurenci Sara Sakovič

Za najboljšo športnico občine Beltinci v letu 2013 so razglasili odbojkarico Saro Sakovič, ki igra v odbojkarskem klubu Kema Puconci, izvrstno pa nastopa tudi na dvobojih odbojke na mivki. Drugo mesto je zasedla mlada atletinja, odlična tekačica Katja Vrdjuka, ki se je dokazala na številnih maratonih, tretje mesto pa je pripadlo tekmovalki v elektronskem pikadu, Moniki Jerebic.

Najboljši športnik Tomislav Ternar

V moški konkurenci si je naziv najboljšega športnika v občini Beltinci za preteklo leto prislužil 23-letni tenisač Tomislav Ternar, ki dosega izvrstne rezultate na mednarodnih turnirjih. Drugo mesto je letos pripadlo strelcu Mitji Černiju, tretje pa tekaču Dejanu Preindlu.

Najboljši športni kolektiv ŽNK Teleing Pomurje Beltinci

Priznanja so bila podeljena tudi najboljšim športnim kolektivom v občini Beltinci. Z najboljšimi rezultati se je v preteklem letu izkazal ŽNK Teleing Pomurje, ki je v prejšnji sezoni na državnem nivoju osvojil 9 od 10 možnih naslovov državnih in poklanih prvakov Slovenije, požel pa tudi mnoge druge uspehe. Drugo mesto si je kot kolektiv prislužil Hokejski klub Lipovci, ki je lani znova postal državni in pokalni prvak Slovenije, in sicer tako na prostem kot tudi v dvorani. Tretje mesto si je z uvrstitvami na državni in regijski ravni prislužilo Strelsko društvo Gančani.

Priznanja ob jubilejih NK Dokležovju in NK Gančani

Letos so v Beltincih podelili tudi posebna priznanja. Te sta prejela NK Dokležovje ob 50-letnici delovanja kluba in NK Gančani za svojih 40 let obstoja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2014 ob 14:29 dsa gost

      Ge je David Matko, prvi strelec avstrijske Inline-Skater hockey lige???

      12 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2014 ob 15:40 yo gost

      Čestitke vsem nagrajenim,občina premore veliko kvalitetnih športnikov,vsi pa ne morejo biti med prvimi tremi.Obilo športnega uspeha vsem.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. jankoo111
      15.02.2014 ob 17:57 jankoo111

      Vsen želin puno športnega uspeha.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.02.2014 ob 22:26 KARKARKAR gost

      Kdo je glasoval pri ženskah? Mislim da ni pravično. Spet ista na prvem mestu.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.02.2014 ob 13:19 lolek gost

      pa se vide politika pa veze, če bi se šlo po kakšon sisteme točkovanja doseženih rezultatov na tekmovanjih bi razglasitve bile realine, nej pa na podlagi što koga pozna ale kere šport se kome bole vide zatou so pa takše razglesitve

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.