https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Radgona »dihala za vrat« Koprčanom

17.2.2014  

Vodilni Koprčani so v zadnjih izdihljajih tekme strli odpor mladih Radgončanov in slavili s 25:29 (16:17).


Da so Radgončani v dobri formi, so dokazali že na tekmi proti Škofljici, ko so remizirali z drugouvrščeno ekipo lige. Da pa se njihova forma stopnjuje, pa so dokazali na tekmi 16. kroga lige proti prvouvrščeni ekipi Koper 2013. Domačini so na začetku povedli s 5:3, nato so gostje z delnim izzidom 4:1 prišli do vodstva, a borbeni domačini niso popustili in dopustili Koprčanom, da bi naredili razliko za več kot tri zadetke. Na odmor so domačini odšli z golom zaostanka. V drugem delu so domačni spet pritisnili na plin in povedli, a Kopru je ob koncu ponovno uspel preobrat in tekma je bila odločena. Radgončani ostajajo na 10. mestu, v naslednjem krogu pa bodo iskali zmago proti zadnjeuvrščeni Grči iz Kočevja, tekma bo v športni dvorani v Radencih.

Arcont Radgona – Koper 2013 25:29 (16:17)

Strelci za Arcont Radgono: A. Žunič 7, Ivanek in Kocbek 5, Meško 4, Petrovič 2, M. Žunič in Vukan 1.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.