https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Radenska IN prejemnik naziva Produkt leta 2014

18.02.2014 ob 7:15  

Slovenski potrošniki so v javnomnenjski raziskavi inovativnih produktov, ki jo je izvedla raziskovalna družba Nielsen, izbrali 22 izdelkov in storitev, ki bodo leto dni uporabljali pečat Produkt leta. Radenski IN ugledno priznanje Produkt leta 2014 za inovacijo v ponudbi brezalkoholnih pijač na osnovi mineralnih voda.


Produkt leta je  največja potrošniška glasovalna nagrada za inovacije izdelkov. Ustanovljena je bila pred 27 leti v Franciji. Product od the Year trenutno deluje v več kot 40 državah, v vseh z istim namenom: usmerjati potrošnika k najboljšim izdelkom na posamičnem trgu in nagraditi proizvajalca za kakovost in inovativnost.

Po raziskavi podjetja Nielsen iz junija  2013 pečat produkt leta prepoznava že več kot 60 odstotkov slovenskih potrošnikov. V najnovejši raziskavi iz letošnjega leta pa Nielsen ugotavlja, da je kar 70 odstotkov potrošnikov prepričanih, da so izdelki, označeni s pečatom produkt leta, resnično najboljši v svoji kategoriji. Med 70 nominiranimi produkti v 22 kategorijah je 10 slovenskih zmagovalcev, med njimi Radenska, kot ena najbolj prepoznavnih slovenskih blagovnih znamk. Skoraj 80 odstotkov slovenskih potrošnikov je prepričanih, da so izdelki, opremljeni s pečatom produkt leta, privlačni za nakup.

 

»Rezultati raziskave inovativnih produktov v izvedbi družbe Nielsen so nam ponovno potrdili, da je Radenska ena najbolj prepoznavnih in inovativnih podjetij v Sloveniji, kot tudi tujini. Posebej nas veseli nagrada naši novi blagovni znamki Radenska IN, ki na slovenski trg prinaša novost v kategoriji gaziranih brezalkoholnih pijač. Ugled in prepoznavnost na domačem in svetovnih trgih ni nekaj, kar bi temeljilo na dolgi in uspešni tradiciji, je nesporno odraz kakovosti celotnega procesa ter inovativne ekipe naših sodelavk in sodelavcev, ki tudi v času gospodarske krize skrbijo za inovativne ter potrošnikom prijazne produkte Radenske,« je ob raziskavi Produkt leta 2014 povedal direktor družbe Radenska d.d. Radenci Milan Hojnik.

Radenska IN je gazirana brezalkoholna pijača na osnovi mineralne vode Radenska s svežino sadja, ki jo na slovenskem trgu ponujajo v treh okusih  - limona, limeta robida in kutina hruška.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2014 ob 11:27 Stewen gost

      KAJ PA OAZA? -Vsa čast ženskam razvojnega oddelka Radenske, ki so mešale in mešale in na koncu bile preepričane, da je to, kar je nastalo, "in". In potem je to šlo v medije (Vestnik je za to porabil celo stran) in zdaj bi potrošniki morali vedeti, da imamo ne le "radajnerga", ki omogoča dober špricer, ampak njegovo "nadgradnjo" radensko IN. Zdaj pa beremo še, da je to produkt leta 2014. Ne vem, po kakšnih kriterijih so ga izbirali, po množični prodaji prav gotovo ne, saj ne poznam nikogar, ki bi povprašev po radenski IN. - Nekaj druge pa je oaza, ki jo pijejo tako mladi kot stari. Zdi se mi, da so ta produkt začeli posnemati še drugi proizvajalci (no, na "natakalci"). Torej bi oaza morala biti produkt leta (tega in/ali tega). Bojim se, da bo zgodba radenska IN podobna tisti o stilih, ki so nadomestili deit, potem pa so naenkrat izginil in zdaj imamo razne okuse ore. Po drugi strani pa je dobro, da izdelke lastnega razvoja promoviramo. Je lahko dokaz, da - razmišljamo, tuhtamo ..., sicer bi se nam (vsem) možgani zakisali in niti bilobil ne bi mogel pomagati.- Boste kaj popili, gospodična?" "Eno oazo prosim!"

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.