https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Tarzan in svinja na poslednji večerji v Lendavi

Gledališka dvorana Lendava, 22.02.2014 ob 11:00  

Sinoči je v gledališki dvorani Lendava bila na sporedu predstava Tarzan, svinja i posljednja večera. Predstavo, ki je potekala v hrvaškem jeziku, je organiziralo Hrvaško društvo Pomurje.

Gostovala je Gledališka družina Štolcer iz Čakovca, ki je prikazala zelo dobro igro. V glasbeni komediji enodejanki je s prikazom humornih družinskih in vsakdanjih zapletov, ki spadajo v čas tik pred razpadom Jugoslavije, spravljala v smeh navdušeno občinstvo.

Predstava je leta 2013 dobila nagrado občinstva za najboljšo predstavo, in sicer na Festivalu amaterskih gledaliških skupin Hrvaške, ki se je odvijal v Slavonskem Brodu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2014 ob 12:33 ĐEJN gost

      No zdaj pa vidim da me tarzan varau pa to z svinjo.Pa ka si ti ja nori še so si prišli ogledat od daleč celo iz Beltinec je prišla ena gospa ki baje rihta poseu za muro no to je lekar đejn ampak v spremembi SV........ß ¤Res pa je da je naj lepša fotka 3in 4 tukaj je prava ĐEJN ha ha zraven pa kokobil.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2014 ob 14:06 vinko megla gost

      Resan kda de kunec tej somarij edni špilajo vse fele haska pa nikšoga pa je bilo kšenki kaj.Đejn ka pa te tebe briga što je na slikaj pa ka rihtajo lejko je san Ante pavelič nej samo tarzan pa potvojen kokobil.Pusti je naj se hržejo saj tak je vsen v prek murji vse smešno isti gran kak tarzan pa svinja in ĐEJN PA KOKOBIL TEVA STA PA Z LENTIJA LEKAR KA MAĐARSKI KLAFOČEJO ZNAŠ đejn.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2014 ob 19:56 muki gost

      Ja res je tota sera kobila je iz vrbnjeka ovi pa iz kanžaravcev joj tota dva na tribuni sta umetnika.Ona resan rada prdi no to je naravno ampak kak kokobil riga bol je smešno bilo kot vse ostalo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.