https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Razpored inštruktraž za izpolnjevanje obrazcev v kmetijstvu

25.02.2014 ob 9:00  

Kmetijsko gozdarski zavod Murska Sobota je objavil seznam inštruktaž za izpolnjevanje obrazcev za občino Puconci in Gornji Petrovci.


V letu 2014 je tako za vse vlagatelje obvezen elektronski vnos vlog po predhodnem naročilu pri pristojnem kmetijskem svetovalcu. Vsi vlagatelji bodo vsa navodila in pojasnila dobili na inštruktaži, kjer bo možna tudi prijava za izpolnjevanje vloge. Tistim, ki bodo vključeni v program KOP, se bo udeležba priznala kot 4 ure izobraževanja. Svetujejo, da se naj zaradi številnih novosti zainteresirani udeležijo predstavitve na eni od navedenih lokacij:

  • 26.2.2014 gostilna Šiplič, Puževci ob 9.00 (svetovalec Jože Sukič)
  • 27.2.2014 gasilski dom Bodonci ob 10.00 (svetovalec Ivan Bauer)
  • 27.2.2014 gostilna Pri Zlatici, Gornji Petrovci (svetovalec Karel Hari)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.