https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Beltinski judoisti uspešni na turnirju v Guštanju in na ligi v Hočah

24.2.2014  

Beltinski judoisti so se izkazali tudi ta vikend.


V soboto se je v Ravnah na Koroškem odvijal mednarodni turnir POKAL GUŠTANJ, katere se je udeležilo 283 tekmovalcev iz 33 klubov in 5 držav. Tekmovanja sta se udeležila tudi člana JK Beltinci Kaja Baleri in Teo Toplak, ki sta dosegla naslednje rezultate:

Kaja Baler - 2. mesto do 28 kg pri mlajših deklicah (U12)

Teo Toplak – 2. mesto do 66 kg pri mlajših kadetih (U16)

 

V nedeljo pa so se člani JK Beltinci udeležili 2. Kroga Šolske judo lige v Hočah.Tekmovanja se je udeležilo 101 tekmovalcev, med katerimi je bilo 14 članov JK Beltinci. Na tekmovanju so potekale sumo borbe, judo borbe in premagovanje ovir na poligonu. Beltinčani so se zelo potrudili in dosegli sledeče rezultate:

Judo borbe in poligon:

Teo Toplak – 1.mesto

Kaja Baler – 2.mesto

Tjan Žižek – 3.mesto

Sumo borbe in poligon:

Jan Špilak, Žiga Zver, Blaž Zver – 1.mesto

Gabriel Lipič, Nejc Kalamar, Alen Tirovič – 2.mesto

Enej Debelak, Bor Zver, Nikola Vujčič, Kio Červek, Brina Zver – 3.mesto

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.