https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

11 delavcev A Servisa se je prezaposlilo v Pomurskem avtocentru

25.02.2014 ob 13:30  

Enajst delavcev, ki so v družbi A Servis opravljali tehnične preglede, se je 15. januarja prezaposlilo v Pomurski avtocenter d.o.o., isto pa naj bi storili še drugi zaposeni v omenjeni družbi.

Vrtnarstvo in Vrtnarija Sum, družbi skupine Agroservis, sta šli v stečaj lanskega septembra, vendar po svoji dejavnosti nista spadali v dejavnost omenjene skupine, saj se le-ta ukvarja s prodajo in vzdrževanjem vozil, ampak sta bili zaradi zemljišč le naložba. 21. januarja je bil objavljen stečaj družbe Avto Cit, Borivoj Lalovič, direktor skupine družb Agroservis pa je za Vestnik povedal, da je do stečaja prišlo zaradi enostranske prekinitve pogodbe principala, to je družbe Citroen Slovenija, s čimer so jim odvzeli poslovanje in ga dodelili konkurenci.

Prisilni upravitelji pozivajo sodiše, da presodi, ali ne obstajajo že razlogi za uvedno stečajnega postopka, saj ugotavljajo, da po finačnem načrtu prisilne poravnave ciljev ne dosegajo druge družbe v skupini, ki so v postopku od sredine lanskega leta. Konzorcij bank upnic ni dal zelene luči za nadaljevanje prisilne poravnave, navaja Pomurje.si. Prisilni poravnavi so ugovarjali tudi nekateri upniki, ki so s tem pokazali, da ne zaupajo več ponudbi, ki jo je dalo zadolženo podjetje glede plačila dolgov. Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je prevzela nedonosne terjatve bank do Agroservisa, kar je morda vplivalo tudi na spremenjeno ravnanje bank upnic. To je seveda neuradna informacija, ki je ni mogoče preveriti.

Foto: retailer.toyota.si

Enajst delavcev, ki so v družbi A Servis opravljali tehnične preglede, se je 15.januarja prezaposlilo v Pomurski avtocenter d.o.o., isto pa naj bi storili še drugi zaposeni v omenjeni družbi. Borivoj Lalovič pravi, da si zaposleni prostovoljno izbirajo delodajalca in išejo zaposlitev, kar so storili tudi v tem primeru. Pravi, de je njegova dolžnost, da poskrbi za vse delavce in jim zagotovi delo.

Pomurski avtocenter je od A Servisa najel prostore in opremo. »Ker so se pogoji poslovanja v zadnjih mesecih drastično spremenili, prav tako zaradi odpovedi pogodbe principala Kmag (slovenski zastopnik korporacije Kia motor, op. p.), moram kot direktor skrbeti tako za delavce kot premoženje družbe in ga upravljati samostojno ali ga dajati v najem, kar sem tudi storil za ohranjanje delovnih mest zaposlenih,« je za Pomurje.si še povedal Lalović.  

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2014 ob 15:30 KARKARKAR gost

      Sami lažnivci. Samo pri nas lahko zapraviš firmo, čez nekaj dni pa si že lastnik te iste. Skoraj iste družbe.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2014 ob 9:14 kiri gost

      ma gotove je agroservis propad sistema lalovič lopov , vse spokradno !!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2014 ob 10:07 kiri ne seri gost

      daj ne seri majmun:) Ka pa ti znaš ka se dogaja...isto sranje se dogaja v vseh člankaj pomurca...vsi so lopovi pa nišče je nej sposoben:) zapomnite si prekmurci mo samo zaradi takšnih lidij vedno zaostali!!!! VEDNO!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2014 ob 10:31 SONCE gost

      ŽIVEL PRVI MAJ

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2014 ob 11:32 lauraas gost

      Pa kako se še obnaša po kafičih, vsako kelnarco redno skurca, če glij ni nič narobe,...

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2014 ob 11:38 SONCE gost

      POŠTENO KELNARCO TREBA K.................

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.02.2014 ob 12:19 kiri gost

      daj daj ne vupaš vzdevka date ziher se njegov pajdaš iste lopov kak un vse je zapravo pa de zapravo ka je gnoj od gnoja takše lidij be trbelo spakivate v sekunde preseratore ene vse uničijo takšne !!!! laloviče so vsi cigane !!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.02.2014 ob 13:29 rakičan gost

      naj mene skurca jebi veter

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.02.2014 ob 20:20 mala gost

      Spoštovani g. Laloviči! Škoda in sramotno je, da še sploh po M.Soboti lahko hodite z dvignjeno glavo (Laloviče mislim). Ko nimaš nobene izobrazbe, ko nimaš kje kaj vzeti, pa za majhen denar nekaj dobiš, potem se pa preseravaš in ven mečeš, pa spet se zafuraš (zajebeš in zapraviš), potem pa spet nekaj za majhen denar dobiš in odpreš. Pa še s ponovno in dvignjeno glavo hodiš po cesti. Dobro,da vas poznamo kdo ste in kaj ste (Laloviče mislim). KATASTROFA IN SVINJARIJA DO VSEH DELAVNIH LJUDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.02.2014 ob 22:32 lauraas gost

      Že zdavnaj bi jih bilo treba bojkotirati na vseh področjih, ne pa da takim važičem nosite denar.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.02.2014 ob 23:16 gost gost

      lauraas, najbole ka mo zdaj začnoli tebi nositi denar lolekojca ena zabita.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.02.2014 ob 15:11 kiri gost

      cigani osnovno šolo ma samo kmet fujjj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.02.2015 ob 14:55 gost gost

      kje je tu pravna država vodilni agroservisa zdaj dalje vodijo pomurski avtocenter,pa si dale lijžejo prste od MARMELADE ka so je zgrabili pri nečednih poslih.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.