https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeli tujce, ki so kradli armaturne mreže

22.11.2010 ob 10:04  

Policisti v Pomurju so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali eno prometno nesrečo, ki se je končala le z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini, poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin. V Gornjih Petrovcih so bili pri tatvini armaturnih mrež zaloteni trije tuji državljani. Mreže so jim bile zasežene in vrnjene lastniku. Zoper tujce bo podana kazenska ovadba. Na bencinskem servisu v Bučečovcih je voznik kombiniranega vozila tujih registrskih številk natočil za 30 EUR goriva in odpeljal ne, da bi plačal. V Lendavi je neznanec na osebnem avtomobilu preluknjal tri pnevmatike. S tem je lastnika oškodoval za 100 EUR.

Obravnavan je bil tudi tujec, ki je uporabljal prenarejeno prometno dovoljenje. Dokument mu je bil zasežen. Zoper njega sledi kazenska ovadba.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na relaciji Veržej – Radenci in Dokležovje – Bistrica – Črenšovci – Renkovci – Dobrovnik.

 

    Komentarji

    1. vinci
      22.11.2010 ob 10:22 vinci

      Mogouče tej ka so kradnoli armaturne mreže zidajo vikend ge v bližini, pa jih nejso mogli nikgdi kupiti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. smesko
      22.11.2010 ob 13:46 smesko

      Tou je za vikend bilou?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.