https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nov najemnik že obnavlja lendavski hotel Elizabeta

Lendava, 28.02.2014 ob 8:10  

Hotel Elizabeta v Lendavi, za katerega iščejo kupca, je že dobil novega najemnika. Ta naj bi se zanimal tudi za nakup hotela.


Včeraj smo poročali o tem, da lendavski hotel Elizabeta išče novega kupca. Hotel naj bi bil ocenjen na 1,5 milijona evrov. Ivan Pavlov iz Zgornje Polskave, ki je hotel Elizabeta kupil decembra 2009 od Term 3000, pa nam je pojasnil, da so pred dnevi že našli novega najemnika, in sicer podjetje Imperium Platinum d.o.o., ki je tudi potencialni kupec s predkupno pravico.

Foto: www.hotel-elizabeta.si

Blaž Kotnjek, ki je do nedavnega upravljal s hotelom, hotelske dejavnosti ni nikoli zagnal, je pa goste privabljal z gostinsko ponudbo. Notranjost hotela v teh dneh obnavljajo, v prihodnjih dneh pa naj bi ga znova odprli.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2014 ob 11:27 gost gost

      da se do sedaj ni zagnala hotelska dejavnost? ker sploh neje nikoli tan gostov bilo.. pa Blaž Kotnjek? malo se pozanimajte kdo je bil upravitelj do nedavnega, pa če že objavlate novico se pozanimajte malo

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2014 ob 11:55 @gost gost

      Oboji narobe govorite oziroma pišete Hotelska dejavnost je bila zagnana že leta 2002 ko se je hotel odpiral s strani Term Lendava.In gostov se ravi realiziranih nočitev je tudi bilo.Je pa res da je s prodajo hotela gospodu Pavlovu kakovost storitev močno padla in s tem posledično tudi obisk in pa promet .Glede Kotnjeka pa raje brez besed ! Tega dečka so pa itak samo namočili !!! Novim najemnikom pa vso srečo pri poslovanju.osebno pa mislim da jim brez pravega koncepta nebo uspelo !!! pa lep pozdrav

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.