https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Retorika malo drugače - Metka Šalika, Aleš Adamič

Kdaj: Petek, 21.03.2014 ob 15:00

Kje: Lendava, Sofija Lendava

Kako obvladati retoriko, se znebiti strahu in javno nastopati na podlagi vaših največjih talentov in potencialov, nas bosta skozi interaktivno delavnico retorike poučila izkušena govorca Metka Šalika in Aleš Adamič.

Oba imata večletne izkušnje iz poučevanja retorike in javnega nastopanja. Metka v podjetju Suportal team ltd. že vrsto let opravlja vlogo predavateljice, osebne konzultantke in vodje projektov, akreditirana pa je tudi za uporabo Talent Dynamics metodologij kot Flow consultant and Step 1 Performance Consultant. Aleš je svoje izkušnje iz gospodarstva, ki si jih je nabral v Angliji, združil z zanimanjem za človeški potencial in deluje na področju podjetniškega svetovanja in coachinga talentov ter potenciala kadrov. Na 5-urni delavnici boste spoznali osnove retorike in javnega nastopanja, se seznanili z njeno zgodovino ter skozi praktične vaje osvojili retorične trike, ki vam bodo pomagali izboljšati vaš javni nastop. Podano teorijo boste praktično preverili že na sami delavnici, skozi raznolike vaje. Na podlagi svetovno priznanega testa DISC boste spoznali svoje močne točke in prednosti pri javnem nastopanju. Prejeli boste skripto s teorijo in vajami. Cena delavnice je 20€ po osebi. Število udeležencev je omejeno na 12.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.