https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 300 pohodnikov prehodilo že 11. pohod po Sladki poti

Ratkovci, 09.03.2014 ob 17:00  

Danes je okrog 300  pohodnikov prehodilo 13 kilometrov dolg pohod po Sladki poti, ki je bil že 11-i po vrsti. Organizirali so ga Mikroturistični grozd Sladka pot, PGD Ratkovci in Medičarstvo Celec. 


Pohodniki so pohod začeli pred vaško-gasilskim domom Ratkovci, kjer so imeli zajtrk s pokušino sirov in jogurtov. Pot so nadaljevali v smeri Medičarstva Celec, kjer so imeli prvi postanek s pogostitvijo in po okrepčitvi nadaljevali hojo proti Selu. Na parkirišču pri Rotundi so imeli ponovni postanek, kjer so si nabrali novih moči za nadaljevanje poti. Na tretjem postanku med potjo pa so se ustavili pri Časarovem mlinu v Berkovcih, kjer so se lahko posladkali s sladkimi dobrotami. Njihov cilj je bil vaško-gasilski dom v Ratkovcih, kjer pa jih je čakala topla malica.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2014 ob 17:23 krofaš gost

      Torej pogostijtev in pijača je bila ? No tou je glavno prišparalo se je doma z kosilom .Zaj do že pohodi vsako soboto pa v nedelo ka do se nageli .Dober tek

      23 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2014 ob 18:03 vinko megla gost

      No kak za nalašč vsakši tjeden hodijo po potaj dobre vole ker je kšenki za žrejti in lokati tak so vsi veseli ka jm nej trbej kujati doma da so se v lejpon števili vkup spravili lakotnjaki in z žednimi gutami hvala van pohodniki prijte drugi tjeden pa žrejt kšenki.

      22 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. bono1
      09.03.2014 ob 18:26 bono1

      gost - krofaš in gost - vinko megla , sigurno nista bila še na nobenem pohodu, ker bi drugaće vedela, da morajo pohodniki plačati neke vrste štartnino in je hrana in ostalo vključeno v to ceno. Drugače pa škoda izgubljati besede za to vajino skopurcalo od pisanja, raje pojdita malo na svež zrak, da se vama možgani ne skisajo.

      21 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.03.2014 ob 18:29 xy gost

      vi2.....ne ocenjujta ljudi po sebi....vsak ima namen zakaj hodi na pohode....verjemta,da nas malo pohodnikov gre izključno zaradi hrane...ker hvala bogu še imamo toliko,da nam ni to cilj..... in tudi vama priporočam,da malo pretegneta nogice...pomlad je namreč v zraku...lp

      20 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.03.2014 ob 18:43 VITO gost

      Krofaš ,in Meglič , vidva sta kretena in gnoja na kubik !!!! Če bi vidva vedela kaj in kako je na pohodih , takih vulgarnih izbruhov , ne bi iztrebljala iz sebe .Uboga mama , ZAKAJ, vaju je iztisnila iz sebe ?

      16 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.03.2014 ob 19:17 Jebiveter gost

      Poslujšajta KROFAŠ pa VINKO MEGLA... Drujgo ne delata, kak samo šimfata.... Za tou vaj naj glava ne bolij.... rajši doma pometita pred svojin pragon.... Blagor ubogim v duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo...

      14 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.03.2014 ob 19:33 JOCO gost

      Po slikah se vijdi, ka so bile sama lepa dekleta in žene ! Škoda , da nisem bil zraven !? Uživajte večkrat in naprej !

      12 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.03.2014 ob 20:20 ms gost

      jebiveter...VITO...xy..bono1........Vij še za ednouk ne bote nareküvali ka bi mogli vsi hvaliti vaše pohode in vsak lejko izrazi svoje mnenje nekomi se vijdi nekomi nej .Enim je cilj druženje drugim je cilj ka se malo pogejjo in splahnejo ker se očitno pozna po števili ka je lakota tudi v Prekmurji .Štoj šče naj ide što nej nej . Dober tek

      21 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.03.2014 ob 8:11 gost gost

      Res lahko vsak izrazi svoje mnenje, vendar naj bi bilo to na kulturen način, ne pa tako primiteven in žaljiv kot to počneta prva komentatorja.

      10 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.03.2014 ob 12:57 fidlboy gost

      Jaz nevem zakaj vedno tak reagirate na krofaša in Vinkota. Pa kaj še zdaj ne sprevidite, da je njun namen sprovocirati vas, pa da reagirate na vsako njuno bedarijo. Zakaj preprosto ne ignorirate kaj pišeta. Edino tak se bosta naveličala eno in isto trobit. Ignorirajmo njune komentare in ne nasedajmo, pa bota se čez čas verjetno naveličala izivat. Po mojem je krovaš-Vinko Megla ena in ista oseba.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.03.2014 ob 14:51 NIMAK gost

      Sem slučajno malo preletel novice. Prijeten možak tale krofaš, pa Vinko megla,pa ms ,ki ju zagovarja....,bi znal biti celo ista oseba.....poznan stil pisanja. Poktoviteljski, nesramen, njegov moto je "pri nas je tako, komur ni všeč naj k nam ne hodi"... Ja bi znal biti blizu Rotunde in nekaj njemu ni bilo všeč...Pa da vidimo če bo ......?

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. smrt
      10.03.2014 ob 17:09 smrt

      NIMAK .......... pravi nick si dal ka si rejsan nej drüjgo kak nimak in pri pameti srmak lp

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      11.03.2014 ob 6:28 NIMAK gost

      Pa da vidimo če bo......? Imel sem prav. Mačka je zamijavkala, sicer zopet pod drugim imenom,morda še najprimernejšim. Je pa možak navzven velik veseljak, odličen plesalec... (Dan žena v Selu).

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.