https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Podmladek Judo Kluba Beltinci se je izkazal v Lendavi

10.3.2014  

V soboto so se člani Judo Kluba Beltinci udeležili tekmovanja 39. Pokal Lendave, katerega se je udeležilo okrog 150 tekmovalcev v starostni kategoriji U-12, U-14, U -16 in U-21 moški/ženske.

Tekmovanja so se udeležili Kaja Baler, Tjan Žižek, Benjamin Kerman, Teo Toplak  in Damir Miholič, ki so dosegli sledeče rezultate:

U 12- ženske :

Kaja Baler 1. mesto do 31 kg

U 12- moški:

Tjan Žižek 2. mesto do 36 kg

U 14-moški:

Benjamin Kerman 1. mesto do 60 kg in 3. mesto do +66 kg

U 16-moški

Teo Toplak 3. mesto do 66 kg

U 21- moški:

Damir Miholič 3. mesto do 81 kg

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.