https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Jelka Kacina za volitve v Evropski parlament podprla Ladislav Lipič in Geza Džuban

Murska Sobota, 10.03.2014 ob 16:15  

Danes sta se z evropskim poslancem Jelkom Kacinom srečala predsednik Zveze vojnih veteranov za Slovenijo Ladislav Lipič in nekdanji poslanec DZ RS Geza Džuban, ki sta oddala podpis podpore kandidaturi Jelka Kacina za volitve v Evropski parlament.

Podpisi podpore kandidaturi Jelka Kacina v Evropski parlament so se zbirali pri stojnici pred Upravno enoto v Murski Soboti. Takih stojnic v Sloveniji je zaenkrat skupno 15, v prihodnjih dneh pa jih načrtujejo še nekaj več.

Kot je pojasnil Kacin, je pomembno, da se ljudje zavedajo možnosti in priložnosti, ki jih Evropska Unija prinaša, predvsem pa dejstva, da ti podpisi še niso volitve. Pomenijo le pomoč, da tudi druge državljane in volivce pripravijo na to, da bodo tukaj čez 10 tednov že volitve.

"Vesel sem, da nam je prvih 1000 podpisov že uspelo zbrati. Rekli smo, da jih bomo zbirali toliko časa, dokler ne zberemo vsaj 3000 podpisov. To razumem kot sporočilo in zrelost ljudi, ki si želijo, da so v Evropskem parlamentu v prihodnje aktivni poslanci in poslanke z željo, da je stik z domovino ves čas vzpostavljen," je v svojem nagovoru razložil Kacin.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      10.03.2014 ob 17:05 smrt

      Kakša važna novica za Pomurce ka do Kacijni pomagali ka prijde k kopanji haska pa nede nikšega .Slepci in na ivci

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.03.2014 ob 17:51 hm... gost

      Dva stariva komunajzera sta podprla še enga večoga komunajzera. To tu vlačite po internete en pa nej v živlenje lopate zdigno pa se na naš račun s norca z nas delajo. Što de toga kacina volo naj se njemi roka posiši !

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.03.2014 ob 19:02 potrošnik gost

      g. Kacina ali po domače Monsato kandidat. Ta gospod je zame politično mrtev, ker je glasoval za morilca Monsanto, da je sedaj v EU dovoljenoio, da ne rabijo označevat porekla medu na policah v trgovini in ne rabijo navajat ali vsebuje gensko spremenjene sestavite. G. Kacin alias monsanto, hvala za obveščenost potrošnikov. P.S. glasovanje posameznih slovenskih EU parlamentarcev je objavljeno na spletu.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.03.2014 ob 19:14 vinko megla gost

      Tou pa je pa veselje za dva ka sta kacina potprila in je mi karto za avijon kupila.Kacin de se pa lepo hzo z Brusla gledajte ojva leleka ka sa zamene napravila jez pa lepo tu ležin kak kanžar pa lepo evropsko plačo vleče ovo pa me tak nej briga ka do tej v toj maloj Sloveniji delali in tak de Kacin še lejko edno knigo napisau kak je lepou pa lidij nategno.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.03.2014 ob 20:38 zagor gost

      Tak je Vinko tij si CAR...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.03.2014 ob 21:10 vinko megla gost

      O zagor@pajdaš pa ge odiš ka se nikaj ne oglasiš znaš ato san bu na tebe malo čemeren.Pa te kak si kaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.03.2014 ob 10:38 hinko sever gost

      Same stare komunjare, zaj so pa za Evropo...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.03.2014 ob 10:44 johan gost

      Vse eno ker bo od nobenega nebo koristi.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.03.2014 ob 11:56 evropa gost

      Kot bi gledal kakšne slike iz časov, ko je LDS obvladovala Slovenijo. Sedaj še bleda senca niso. Držijo pa seveda skupaj. Že vedo zakaj. LDS jim je omogočil dobre položaje in s tem seveda dober zaslužek. O sposobnosti pa kdaj drugič. Seveda se Kacinu gre, da bi še enkrat bil izvoljen. Dobro, da ljudje ne vedo kakšne številke v EUR se sučejo okrog EU poslancev. Noben ne bi šel na volitve, če bi vedeli vso resnico, ki jo nobena stranka noče dati v javnost. Sicer Kacin nima več nobenih možnosti, ker so sedaj v strankah, kamor so zbežali nekdanji LDS-ovci sedaj drugi ljudje, ki želijo prav tako na EU stolček. Kacina pa seveda čaka "zaslužena" pokojnina. Vseeno pa me zanima, kaj in koliko je kdo od teh na slikah v življenju ustvaril. In koliko so ti ljudje olajšali državni proračun. Plače so bile kar visoke. V najvišjih razredih. Da o vseh drugih privilegijih ne pišem.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.03.2014 ob 18:46 Stewen gost

      Ameriški veleposlanik nam očita, da smo jo v osamosvojitveni vojni za Slovenijo dobro odnesli, saj je bilo le nekaj žrtev in da to ni bila prava vojna. Očitno so mu bolj všeč vojne,kjer umre tisoče ljudi. - Ta uvod sem napisal zato,da bi komentatorje spomnil na veliko vlogo, ki jo je imel takrat Jelko Kacin. Zdi se mi, da je imel v rokah vse informacje o poteku vojne in diplomatskih prizadevanjih, da JNA ja ne bi poslala stotinje avionov nad Slovenijo. Od takrat sem prepričan, da ima Jelkovo takratno angažiranje velik pomen in bi si upal trditi, da je veliko prispeval k temu, da je bilo zrtev sorazmerno malo. - Evropski parlament! Vem, plače so odlične in še razne ugodnosti¸. Tja pa seveda ne more priti kdorkoli. Med drugim je treba znati odlično angleščino, čeprav je tudi slovenščina uradni jezik. Jelko pa ima še posebno vlogo pri vključevanju Srbije v EU, saj je za to zadolžen. Torej me ne bo nič motilo, ker bo -v to sem prepričan - Jelko Kacin še naprej član evropskega parlamenta. Tisti, ki imate pomisleke,verjetno navijate za kakega Talerčka. za katerega ste slišali, da naj bi proti plačilu lobiral.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.03.2014 ob 13:56 tnt gost

      Ka sta podpisa Lipiča in Džubana več vredna.Če bi dal glas podpore Janči iz Dankovec in Karči iz Kukeča novinarji o tem ne bi pisali. Tako pa vidimo, da nekateri še vedno živijo na račun nas in stare slave. Stranka, katero pa predstavljata pa je itak že dolgo mrtva, saj so se njeni člani razkropili po marsikateri stanki oz. so jim jih druge stranke speljale, sami pa končali v buli. Zato ne vem zakaj je treba ta podpisa obešati na veliki zvon. Najboljše, da še trikrat ponovite, da bodo ljudje seznanjeni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.