https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Radio Center razveseljeval zaposlene v nočnih izmenah v Murski Soboti

13.03.2014 ob 10:40  

Današnji dan se je za Ano in Štefka iz Radia Center začel ob že ob enih zjutraj. V okviru akcije Nočna izmena na delovnih mestih obiskujeta tiste Slovence, ki delajo ponoči. Seveda se nista oglasila praznih rok, ampak s toplo in sveže skuhano kavo, s katero sta pomagala številnim nočnim pticam, da so lažje zdržale do konca delovnika.


»Zavedava se, da ima večina med nami normalen delovnik,« pravi Ana. »Nekateri pa delajo tudi ponoči, ko ostali spimo in na njih se premalokrat spomnimo. Zato smo se z akcijo Nočna izmena spomnili prav na njih. S Štefkom bova cel teden, vsako noč, raznašala dišeče  kave zaposlenim v nočnih izmenah. Tudi sama vsak dan vstajava ob štirih zjutraj, zato veva, da imajo nočne ure svoje krute zakonitosti.«


»Danes ponoči sva bila v Murski Soboti,« je povzel Štefko. »Obiskala sva zaposlene na Operativno komunikacijskem centru, policiste, receptorja, dežurno ekipo v splošni bolnišnici Murska Sobota in delavce v nočnih izmenah številnih podjetij. Povsod so naju sprejeli dobre volje in kljub nečloveškim uram se, tudi zaradi sveže skuhane kave, nismo dali. Zaposleni so nama zaupali, da je takšno nočno življenje naporno in da si človek težko spočije. Sicer pa nismo samo jamrali. Nočni humor je ena tisti nalezljivih reči, zaradi katere se lažje zdrži. Z Ano bova z najino nočno izmeno nadaljevala že danes ponoči, ko bova obiskala Ljubljano, oglasila pa se bova še v Celju, na Koroškem in v Mariboru. Aha in prideva tja, kamor naju povabijo, tako da nama sporočite, če želite da se oglasiva tudi pri vas.«


Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2014 ob 14:20 ms gost

      in ka bi to naj pomenilo ?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.