https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Nepridipravi ukradli Megana in traktorski priključek

15.03.2014 ob 6:34  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč z gmotno škodo, sedem kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divajdi.    

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali vlom v osebni avtomobil, tatvino denarnice, tatvino ključev in goljufijo, v Ljutomeru vlom v gradbena kontejnerja, v Radoslavcih tatvino traktorskega priključka in v Radencih je neznani storilec odtujil osebni avtomobil znamke Renault Megan grandtour 1.5 dci, svetlo kovinske sive barve, reg. številk LJ LU-574. Vse, ki bi kar koli vedeli o ukradenem vozilu, policija naproša, da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelj ki se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan na PP M. Sobota.    

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Do 28. marca poteka poostren nadzor nad uporabo varnostnih pasov. Redna uporaba varnostnega pasu lahko reši življenje in je najpomembnejša varnostna naprava v vozilu za preprečevanje hujših posledic voznikov in potnikov v primeru prometnih nesreč.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.