https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

VIDEO: Happymania se s Hrvaške seli tudi k nam, prvo v Maribor

20.03.2014 ob 12:00  

Za Oskarja nominirana pesem Happy od Pharella Williamsa je postala mega hit, ki ga številna mesta in kraji po svetu izkoriščajo za promocijo. Iz sosednje Hrvaške, kjer je bil prvi Happy video posnet v nam bližnjem Čakovcu, bo danes snemanje prvega Happy videa v Sloveniji v Mariboru.


Pesem Happy od Pharella Williamsa je povzročila masovno gibanje sreče po svetu. Številna mesta so izkoristila pesem za lastno promocijo.

V naši okolici je Budimpešta med prvimi lansirala svojo različico videa, že konec januarja, v bližnjem Čakovcu pa je bil posnet prvi Happy video na Hrvaškem. Zdaj so se gibanju priključili med drugim tudi že Varaždin, Zagreb, Split, Dubrovnik, Vela Luka in številni drugi.

VIDEO Čakovec:

Število videov, v katerem ljudje plešejo na ulicah po pesmi Happy, je že več kot 500, vsak dan pa je seznam, daljši. Na današnji mednarodni dan sreče pa bo snemanje prvega Happy videa tudi v Sloveniji, natančneje v Mariboru. Mu bodo sledili tudi druga slovenska mesta in kraji, morda tudi kje v Pomurju?

VIDEO Budimpešta:

VIDEO Split:


VIDEO Berlin:

Med Happy videi pa najdemo tudi kakšne bolj eksotične ...

VIDEO Tahiti: 

VIDEO Lower Subukia, Kenija:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2014 ob 22:49 happy gost

      že pa ena kapitalna bedarija za trošenje davkoplačevalskoga denarja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.