https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Robert Časar tudi že na Interpolovih straneh

24.03.2014 ob 9:45  

Robert Časar, za katerim je koprsko sodišče v četrtek razpisalo mednarodno tiralico, se je znašel na straneh mednarodne organizacije kriminalistične policije Interpol. Tako so se v iskanje nekdanjega šefa Luke Koper pridružili tudi tuji kriminalisti.

Spomnimo, da bi se Časar teden dni nazaj moral zglasiti na Dobu, kjer bi moral začeti s prestajanjem treh let in devetih mesecev zaporne kazni, a se ni pojavil. Policisti so ga v zadnjem tednu iskali na Obali, kjer je nazadnje prebival, in v Lendavi, kjer ima počitniško domovanje, a neuspešno. V četrtek je koprsko sodišče izdalo tiralico, mednarodno tiralico ter evropski nalog za prijetje in predajo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2014 ob 12:10 ges gost

      Ges neven zakoj nemajo prinas takšoga sistema kak v ameriki, ka tan kak ti je na sodišče izrečena obsodba v keri moreš iti v zatvor, tak te tan na lice mesta policaji vklenejo in odpelajo direktno v zatvor. Eti prinas pa majo te ka so obsojeni na zatvor še po par mejsecov časa ka spizdijo...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2014 ob 12:37 lauraas gost

      Drago uredništvo, tudi za bolj delikatne teme nam dovolite komentarje (romi, politika,...), da jim kaj lepega napišemo, saj edino tu lahko pridemo do besede, ne pa da se romi ščitijo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2014 ob 12:55 smrkci gost

      Ma vsi so krivi in lopovi,politiki,sodniki,odvetniki,menedžerji,delodajalci,s.p,nekateri zdravniki itd....ti in njim podobni so slovenijo pripeljali do recesije,sedaj pa mi navadni smrtniki moramo reševati njihove dolgove,to so pravi tajkuni.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.