https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dijaki SPTŠ v Murski Soboti delili zašenki objeme za lepše den

Murska Sobota, 29.03.2014 ob 11:00  

Dijaki 4r1 razreda Srednje poklicne in tehniške šole (SPTŠ) so po Murski Soboti delili "Zašenki objeme za lepše den". S popisanimi plakati so se sprehodili po mestu vse do Trga kulture in marsikoga razveselili s toplim objemom.


Letos že osmo leto po svetu potekajo kampanje Juana Manna, ki je prvi podelil zastonj objem z namenom, da en objem lahko polepša dan. Svojo kampanjo je poimenoval Free Hugs.

 

Dijaki so kampanjo začeli na dvorišču pred SPTŠ in Gimnazijo Murska Sobota, nadaljevali pa jo vse do Trga kulture, kjer so plakate z napisi predali mimoidočim, ki so bili pripravljeni z objemom nekomu polepšati dan. Celotno dogajanje je bilo video in foto dokumentirano v namen maturitetne naloge, foto prispevek pa bo dodan tudi na uradno stran kampanje Free hugs www.freehugscampaign.org


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2014 ob 17:26 iva gost

      Super ideja, čestitam vam, žal nisem bila deležna vašega objema. pa drugič. Tako se dela , ne samo grajati , tudi mladi morajo pomagati graditi boljšo in prijazno Slovenijo. Malo pomalo, pa bomo imeli boljšo prihodnost, UPAM.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2014 ob 19:06 nik gost

      gost - iva pa daj ne hecaj se no.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2014 ob 17:14 iva tele gost

      iva ne seri

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2014 ob 20:36 nekdo gost

      od kje le ta ideja ? ... ideja je nej to ka boš od nekoga koperal. lekar ščejo ka de slovenija ko amerika. nikdar!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.