https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Občinstvo v Kuzmi pelo skupaj s klapo Maslina

OŠ Kuzma, 31.03.2014 ob 11:30  

Na OŠ Kuzma so priredili koncert ene najpopularnejših dalmatinskih klap Klape Maslina in humorista Geze.


Že na začetku je Gezi pomagal fantek, ki ga je le-ta povabil na oder. V roke je vzel svojo igračo-kitaro in kar dobršen del koncerta pomagal muzikašem pri igranju. Na koncu je omagal in zaspal v očetovem naročju.

Klapa Maslina je popeljala poslušalce na glasbeni sprehod po dalmatinskih mestih, po Trogirju, Splitu, Zadru, Veli Luki, itd. Skoraj pri vsaki pesmi se je klapi pridružilo tudi občinstvo in pelo skupaj z njimi. V krajšem odmoru je Geza delil nagrade in nasmejal s svojimi šalami.

V nadaljevanju koncerta je klapa zapela najbolj priljubljene dalmatinske hite, kot so Oči boje lavande, Da te mogu pismom zvati, Maslina je neobrana, in dvorana je spet zapela skupaj z njimi. Za konec so občinstvu v čast zapeli še V dolini tihi in Slovenija, od kod lepote tvoje.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2014 ob 19:38 TINČ gost

      Se vijdi , da ste bougi za hrbtom ! Malo ljudi , pa še takši konj za voditelja?! Škoda ! Drugič prijte dol na MARKOVSKO , pa boste vidli , kaj je fešta z tako klapo !!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.