https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Nič več »čez štreko« pri Lesnini

05.04.2014 ob 11:00  

V nedeljo od 7. ure bo zaradi del pri izgradnji podvoza pod železniško progo popolna zapora dela Panonske in Cankarjeve ulice.


Obvoz bo urejen po novoizgrajeni obvozni cesti. Zaradi tega bo spremenjen tudi prometni režim.

Policisti voznike opozarjajo, naj upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2014 ob 12:13 Stewen gost

      PREKO ZAPORNIC - V uredništvu Pomurca so zapisali, da "od jutri nič več preko zapornic pri Lesnini." To pa ne bo držalo, kajti preko zapornic dudi dozdaj nismo vozili, razen tisti predzneži, ki so jih z avti podirali in vozili čez nje. Seveda se je piscu "zapisalo": mislil je na prehod železnice čez cesto (ali ceste čez železnico - ne vem, kako je pravilno), ki ostaja seveda zaprt z zapoirnicami, kajti graditi so začeli krožišče. Ko bo narejeno in dano v promet, zapornic seveda ne bo več. Apeliram na voznike, naj ne vozijo več čez zapornice (jih podirajo), kajti na drugi strani jih morda čaka smrt.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2014 ob 14:29 ja gost

      Tu bo še zanimivo :)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2014 ob 18:16 Bandi gost

      prek predl., z rodilnikom 1. za izražanje gibanja ali smeri na drugo stran a) nad čim; čez: gledati prek glav; skočiti prek ograje b) povprek po čem: prek ceste so zavalili hlod; mesec se pomika prek neba / pomesti prek praga / obesiti puško prek rame c) po površini: reka se je razlila prek ravnine č) skozi kaj: potovati v Zagreb prek Zidanega mosta // za izražanje stanja: nositi srajco prek hlač; most prek potoka / stanuje prek ceste 2. za izražanje časa, v katerem se kaj godi: kavarna je prek nedelje zaprta 3. za izražanje presežene mere: voda sega prek glave; piši prek roba / z nesklonljivim izrazom količine: pot je dolga prek pet kilometrov; plačal je prek sto dinarjev 4. publ. za izražanje vmesnega, prehodnega člena: raziskovati zgodovino od kamene dobe prek antike do današnjih časov ♦ rad. oddajati spored prek Nanosa 5. neustalj. za izražanje sredstva, posrednika; po: pismo so poslali prek kurirja; prek radia vplivati na javno mnenje ● publ. ne moremo kar tako prek tega dejstva treba ga je upoštevati; nar. belokranjsko do prek jutri do pojutrišnjem; star. prek volje proti volji ♪ preko predl., z rodilnikom 1. za izražanje gibanja ali smeri na drugo stran a) nad čim: gledala je preko glav; veter žene oblake preko gor; skočiti preko ograje b) povprek po čem: preko ceste so zavalili hlod; zvezde se pomikajo preko neba / pomesti preko praga / obesiti torbo preko rame c) po površini: potegniti tančico preko obraza; voda se razlije preko travnikov č) skozi kaj: korakati preko gozda; potovati v Zagreb preko Novega mesta / prerezati preko srede // za izražanje stanja: nositi srajco preko hlač; most preko potoka / stanuje preko ceste 2. za izražanje časa, v katerem se kaj godi: kavarna je preko dneva zaprta; preko zime se zemlja spočije 3. za izražanje presežene mere: piti preko mere; ne piši preko roba / z nesklonljivim izrazom količine: pot je dolga preko pet kilometrov; ima preko šestdeset let / publ. razprava je šla preko začrtanega okvira; njegovo znanje ne sega preko osemletke 4. publ. za izražanje vmesnega, prehodnega člena: opazovati življenje rastlin od cvetja preko oploditve do zorenja / tovarna dobiva kadre preko strokovnih šol iz ♦ rad. prenos oddaje preko Krvavca; šport. dati gol preko krila 5. neustalj. za izražanje sredstva, posrednika; po: vplivati na javno mnenje preko časopisja; poslati sporočilo preko kurirja ● iti molče preko česa ne reagirati na kaj, zlasti z besedami; publ. ne moremo kar tako preko tega dejstva treba ga je upoštevati; ekspr. preganjati koga še preko groba po smrti; pog. pri napredovanju so šli preko mene me niso upoštevali, so me prezrli; pog. pri razpravi so šli preko njega niso upoštevali njegovega mnenja ♪

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2014 ob 20:53 jost gost

      mislen stewen tij si pa modrijaš..

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.04.2014 ob 12:02 Đuro Pucar - stari gost

      SLAVISTI NA KUBIK ..Ko pa vse tole prebiramo,pa nas glava zaboli, koliko sposobnih ljudi je v naših krajih , pa nisona pravih mestih, ozoroma se niso pravega trenutka prijavili, da bi lahko ZASEDLI pravo mesto . Velikanjska napaka, oziroma ŠKODA, da je že vlak odpeljal .!?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.04.2014 ob 22:36 novinarčki gost

      Veš kaj je problem Đuro Pucar - stari, da pri nas na žalost sploh ni pomembno, kaj in koliko veš. Večkrat je bolje, da manj veš, da nisi konkurenca nekomu drugemu. POMEMBNO je kako se pišeš in v kateri stranki si. In seveda, če imaš še kakšne strice ali tete v ozadju, ki se tudi pravilni pišejo in so v določenih strankah. Zato smo pa na žalost v taki situaciji. Okorg današniih novinarjev ne bi, ker je škoda časa. To kaj danes prihaja iz FDV je škoda beseda. Še hujši so v LJ, ko se kakšen "sa Fužin" gre piflat na FDV in potem prične poročati za kašen portal, ki jih je v vsaki občini kar nekaj. Nekateri so tako hudo razgledani, da še osnovnih matematičnih operacij za 7. razred OŠ ne zmorejo. In še ena huda zadeva, ki je tudi na tem portalu opažena. NOBEN medij v Sloveniji ni neodvisen, da bi živel od naklade. In zato se zgodi, da preko raznih kanalov določeni strici in tete financirajo nek kvazi medij. Posledično potem urednik podrejenim ukaže kaj in kako se bo objavljalo in seveda kaj se bo lahko komentiralo. Tipične slovenske prostitutke.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.04.2014 ob 8:10 Gost gost

      "Policisti voznike opozarjajo, naj upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo." Ja tu vse lepo in prav, na pešče so pa pozabili!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.04.2014 ob 8:15 Gost drugič gost

      "Obvoz bo urejen po novoizgrajeni obvozni cesti. Zaradi tega bo spremenjen tudi prometni režim." "Policisti voznike opozarjajo, naj upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo." Ja do sem vse lepo in prav, na pešče so pa pozabili!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.