https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Bihaću uspešni tudi kickbokserji Power Kick-a iz Murske Sobote

7.4.2014  

V soboto 5. aprila 2014 je bil mednarodni turnir v kickboxingu discipline point fighting, light contact, kick light, full contact in low kick.


Na tekmovanju, ki je potekalo v Bihaču (Bosna in Hercegovina) je nastopalo 590 tekmovalcev in tekmovalk iz 9-ih držav.

Kickboxing klub POWER  KICK  Murska Sobota sta zelo uspešno zastopala Maja Črešnjovnjak in Patrik Horvat v spremstvu trenerja Milana Korotaja ter si priborila skupno štiri medalje, saj sta tekmovala vsak v po dveh kategorijah.

 Foto: Arhiv

Rezultati:

Maja Črešnjovnjak   1. mesto do 65 kg  juniorke light contact

Maja Črešnjovnjak   3. mesto do 60 kg  juniorke light contact

Patrik Horvat            3. mesto do 79 kg  seniori light contact

Patrik Horvat            3. mesto do 84 kg  seniori light contact

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.