https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

8. VELIKONOČNI POHOD V FOKOVCIH

Kdaj: Ponedeljek, 21.04.2014 ob 9:30

Kje: Fokovci, Vaško gasilski dom v Fokovcih

Spoštovani prijatelji, dragi pohodniki! KTD - CEKER prireja letos že 8. Velikonočni pohod, ki bo potekal kot vedno na veliki ponedeljek. Letos je to 21.04.2014. Zbrali se bomo pred Vaško gasilskim domom v Fokovcih  dne 21.04.2014 ob 9.30 uri. Odhod na pohod bo ob 10.00 uri izpred Vaško gasilskega doma v Fokovcih. Za začetek pohoda se bo treba seveda malce ogreti, za kar pa smo dobro poskrbeli. Poskrbeli smo tudi za kratko postojanko, kjer se bomo okrepčali, da nam bo pot nazaj v vaško gasilski dom lažja, kjer pa nas bo že čakala topla malica. Veseli bomo druženja z vami zato pokličite prijatelje, znance, opremite se z dobro voljo in veselo na velikonočni pohod. Za morebitne informacije se lahko obrnete na številko mobitela 041 964 699, predsednice društva Kornelija Kianec. Dobrodošli v naročje Fokovec, kamor Vas vabi KTD – CEKER

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.