https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

TRANSMISIJA, meditacija za novo dobo

Kdaj: Četrtek, 17.04.2014 ob 17:30

Kje: Murska Sobota, PIŠK

Share Slovenija Na predavanjih bo govora o energiji, brez katere ne mora živeti sleherno živo bitje na Zemlji. O načinu, kako se lahko sami povežemo z energijo in jo črpamo, kadar želimo in koliko jo želimo, ker energije je v izobilju le znati se moramo povezati z njo. Energijo potrebujemo vsi in vsepovsod in premajhen pretok energije skozi naš energetski sistem povzroča motnje v delovanju našega energetskega sistema, kar se nam začne slej ko prej poznati na našem počutju, zdravju, odnosih, financah itd. Na predavanju bo predstavljena transmisijska meditacija kot:

-       preprosta tehnika skupinske meditacije

-       novodobna oblika sodelovanja z mojstri modrosti

-       nesebično služenje in delo z duhovnimi energijami za dobrobit človeštva

-       sodelovanje pri uresničevanju razvojnega načrta planeta

-       razvojna spodbuda in pomoč pri transformaciji osebnosti

Predavanje bomo sklenili s praktično izvedbo transmisijske meditacije. Vstop je prost. Transmisijska meditacija poteka vsako sredo od 17.30 do 19. ure v Hiši Sadeži družbe Murska Sobota. Nadaljnje informacije: 041 357 333 (Simon)

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.