https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad z eno zmago in tremi porazi do naslova državnih podprvakov

Murska Sobota, 15.4.2014  

Odbojkarji Panvite Pomgrada na domačih tleh niso uspeli premagati ACH Volleya. V državnem prvenstvu so v finalu z eno zmago in tremi porazi osvojili drugo mesto.


Panvita Pomgrad : ACH Volley      3:1 (20, 17, -22, 23)

Četrta tekma finala državnega prvenstva v odbojki, ki se je odvijala v Murski Soboti, se je končala s porazom Pomurcev. Naslov državnega prvaka je tako po četrtih odigranih tekmah in treh zmagah znova pripadel Ljubljančanom.

Ljubljančani so že uvodoma nakazali, da so v Mursko Soboto prišli po zmago, in povedli z 2:0 v nizih. Tretji niz so po dobri predstavi dobili Pomurci, ki pa jim je v četrtem nizu zmanjkalo zbranosti, nakar so slavili gostje. Za Ljubljančane je to deseti zaporedni in skupno enajsti naslov državnih prvakov.

Gledalcev: 900

Sodnika: Skudnik (Mežica), Valentar (Prevalje)

Panvita Pomgrad: Ajlec 2, Pavlović 13, Pelemiš 18, Čolović 2, Vrabl, Flisar 8, Topovšek, Bogožalec 13, Tot 7, Grabar, Drvarič 2

ACH Volley: Flajs 14, Pokeršnik 22, Klobučar 18, Pleško, Bregant, Ropret 3, Fabjan, Mihalj, Brulec, Vidič 11, Koncilja 5

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2014 ob 21:56 sprejmi to zogo pizdo materno gost

      Cegli mislin ka so vsi srecni pa zadovolni pa man obcutek ka bi se s toga finala dalo iztrziti vec. Luka Slabe vs Dejan Fujs 3:0 pa naj si to vsak razlaga kak si šče.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2014 ob 8:04 Sobočanec gost

      Drugo leto pa naskok na prvo mesto. Čestitke igralcem za borbenost.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2014 ob 8:43 prlek gost

      Jaz pa mislim, da je to vseeno maximum. ACH ma v prvi vrsti daljšo klop, medtem ko Panvita v bistvi klopi nima. Prva tekma je bila verjetno še rahlo podcenjevanje, nato so se pri ACH-ju pripravili na Pelemiša, ki so ga v nadaljevanju popolnoma ustavili. Bogožalec in Pelemiš sta v bistvu edini pravi orožji pri Panviti, Pavlovič je vedno boljši, Flisar soliden, Tot pa tudi več ni v top formi. Vsa čast Panviti za letošnjo sezono, upam ka ekipa ostane kolko tolko podobna in da morda ob zadostni finančni podpori, končno poskušajo tudi z nastopi v evropskih tekmovanjih.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2014 ob 8:48 odbojka gost

      sijajno vzdušje, na vsaki tekmi v Murski Soboti 1000 gledalcev, zasluženo drugo mesto v državi. KAPO DOL

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2014 ob 9:42 BB gost

      Ena A predstava. Seveda je lahko vedno boljše, ampak pokazali so da zmorejo premagati tudi še takšnega zmaja :-) . Morda nam manjkajo močne serve, da bi nekaj točk iztržili še iz tega. ACH pa vidim da reši še tako nizko žogo. Nekak se znajo bolj vreči po tleh in vse rešiti.... morda ta niansa da bistveno prednost, ki bi jo morda mi z dobrimi servisi izenačili ... ampak če v naslednji sezoni še kaj izboljšamo in ostanemo vsaj podprvaki tudi OK. Ne vem zakaj nekako nismo več zadovoljni z ničemer drugim kot zlatom....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.04.2014 ob 10:12 KIRI gost

      EH KMETE ENE NEMAJO POJMA INAUK NA 20 LET ENO SEZONO ŠPILAJO OK TE PA BEE ŠALABAJZERE

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.04.2014 ob 11:04 kiri1 gost

      lani so bili tretji, predlani pa mislim da četrti. toliko za dve leti za nazaj (ne pa dvajset)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.04.2014 ob 13:01 đouđi gost

      včeraj strašno navijanje v dvorani. ekipo bi morali zadržati še naslednjo sezono.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.