https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen nastop za ritmičarke iz Murske Sobote v Trstu

17.4.2014  

V nedeljo 13. 4. 2014 je v Trstu potekala 3. prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki. Tekmovanja so se udeležila tudi dekleta iz Društva za športno rekreacijo Murska Sobota, ki so se prikazale lepe nastope.


Nastopile so v treh kategorijah in pokazale, da tudi one znajo prikazati lepe in čiste sestave. Deklice v sestavi Eva Klement, Zoja Vöröš, Sara Aster in Teja Zelko  so nastopale z dvema žogama in na koncu zasedle 10. mesto. Med temi dekleti so bila tudi nekatera prvič na tekmovanju, vendar jih po pokazanem sodeč, strah ni premagal.

Mladinka Ivana Trplan je nastopila posamezno, v sestavi s trakom in zasedla odlično 3. mesto. Za DŠR Murska Sobota sta v kategoriji članic, pari/trojice, nastopili še Robertina Rožanc in Karolina Vöröš. Tudi njuna vaja je bila dobra, pridobili pa sta si 6. mesto. Tekmovanje sta si prišli ogledat še Nika in Katarina, ki se pripravljata na svoje prvo tekmovanje, ki bo naslednje leto.

V Trstu so dekleta spremljale kar tri trenerke Anica Djordjević, Jasna Djordjević in Monika Lončar. Seveda pa ni šlo niti brez navijačev, starši in ostala dekleta iz kluba so za tekmovalke močno navijali, kar se je sigurno tudi poznalo pri prikazanih sestavah. Ritmičarke so zadovoljne s svojimi nastopi preživele lep dan v Trstu, kamor se bodo sigurno še vrnile na kakšno tekmovanje.

Avtor: Monika Lončar

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.