https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Arcont brez pravega recepta za zmago

19.4.2014  

Radgončani zadnjo domačo tekmo izgubili proti ekipi iz Ajdovščine s 27 : 28.


Borbenim Radgončanom, ki so drugi del tekmovanja začeli odlično, je v končnici sreča obrnila hrbet. Po derbiju s Pomurjem in gostovanju v Trbovljah, so Radgončani tudi tokrat doma klonili samo za gol proti Ajdovčanom. Začetek tekme je bil izenačen. Ekipi sta v prvem polčasu prikazali borbeno igro, tako v obrambi kot v napadu. Radgonska 5 – 1 obramba je ob koncu prvega dela bolje funkcionirala, tako da so domačini na odmor odšli z dvema goloma prednosti 13 : 11. Drugi del so Radgončani še bolj pritisnili na plin in v 44. minuti so Ajdovčani zaostajali že za štiri zadetke.

Radgončani so ob vodstvu malo popustili, prišle so tehnične napake in kazen je bila tu. Ajdovčani so uspeli v 53. minuti izid poravnati na 25 : 25 in tekma je bila znova odprta, prišle pa so tudi črne minute za domače. Po grobem naletu dveh gostujočih igralcev na Petroviča v 55. minuti, je slednji odreagiral nešportno in si prislužil rdeči karton. V nadaljevanju sta sledili še dve izključitvi in Radgončani so do 58. minute imeli  tri igralce manj na igrišču, kljub temu se domačini niso predali in v 60. minuti srečanja izenačili na 27 : 27. Gostje so imeli še 45 sekund za napad, katerega so domačini kljub igralcu manj hoteli prekiniti s tesnim pokrivanjem, vendar je Lapajne nekako uspel narediti višek na levo krilo, katerega je pri strelu nepravilno oviral Ivanek in si s tem prekrškom prislužil rdeči karton in sedemmetrovko, ki pa so jo gostje realizirali in na koncu slavili z 28 : 27.

Strelci za Arcont Radgono: Kocbek 7, Žunič M. 6, Petrovič 4, Zorko in Ivanek 3, Žunič A. 2, Ketiš in Štumpfl 1.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.