https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

THANK U FOR SMOKING, WHEN ICARUS FALLS

Kdaj: Ponedeljek, 28.04.2014 ob 20:00

Kje: Beltinci, Ambasada Štefana Kovača Marka

Vabljeni na post metal, psihadeličen večer z skupinama: THANK U FOR SMOKING (ita) Thank U for Smoking je glasbeni projekt, ki deluje od leta 2009. Vse od začetka je primarni koncept slonel na zvoku: ure in ure jamanja, da bi lahko razumeli, analizirali in poglobili smer, našli pravo mero, idejo. Kar je od začetka bila v resnici nagnjenost k popolni inštrumentalni improvizaciji, je končalo v strukturirani in urejeni mešanici vokalne melodije in inštrumentov. Po več kot sto koncertih na katerih so oder delili s Killing Joke, Bellini, Teatro degli Orrori, Massimo Zamboni, Tying Tiffany, bili support band na turneji skupine Mombu, po tem ko so pripravili popolnoma inštrumentalno glasbeno kuliso za neodvisen film in v februarju leta 2011 izdali ep, so kmalu za tem izdali še album “Dopo la quiete” (april 2012), ki je izšel na cd+dvd, bil posnet v popolni avtoprodukciji in v živo predstavljen po večjem delu Italije. “Dopo la Quiete”, v cleoti še poglobi zvočno čustveno/melodično/silovito plat benda, tako po kompozicijski plati, kot tudi po aranžmajih. Plošča se giblje nekje med pokrajinami rock-alternative/shoegaze/post-rock z izleti v psihadeličnost in silovitost post-cora.

http://thankuforsmoking.bandcamp.com/ ; 
http://wearetufs.tumblr.com/ ; http://thankuforsmoking.bigcartel.com/ ;http://www.youtube.com/wearetufs ; https://twitter.com/WeAreTUFS ;http://soundcloud.com/thank-u-for-smoking ;

WHEN ICARUS FALLS (švica) Since 2007, WHEN ICARUS FALLS play a heavy post-metal throughout Europe without any consideration for a genre whatsoever. After the acclaimed EP "OVER THE FROZEN SEAS" released in 2009 and a long one in 2012 called "AEGEAN", theyre coming back on February 4th with a brand new EP: "CIRCLES".

https://www.facebook.com/whenicarusfalls

http://www.youtube.com/watch?v=gJ9oL3coT_w

dogodek je namenjen članom kluba, včlanite se lahko na vhodu. članarina: 3 eur vabljeni!

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.