https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Projekta Knjižnica slepih in slabovidnih - literarni natečaj: Beremo, da bi videli

Kdaj: Sreda, 23.04.2014 ob 12:30

Kje: Grad, V prostorih OŠ Grad

Slepi in slabovidni bodo osnovnošolce ozaveščali o slepoti - Spoštovani, Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije (ZDSSS) je v okviru projekta Knjižnica slepih in slabovidnih (KSS) organizirala literarni natečaj »Beremo, da bi videli«, na katerega je prispelo 198 prispevkov iz 109 slovenskih osnovnih šol. Šestim osnovnim šolam, iz katerih prihajajo avtorji zmagovalnih prispevkov, bodo podelili knjižne nagrade, obenem pa bodo pripravili tudi izobraževalni program, s katerim bodo učencem poskušali slepoto in slabovidnost še bolje približati. Med nagrajene prispevke se je uvrstila tudi kratka zgodba učenke Anje Zadravec z naslovom Spomini so bogastvo, iz Osnovne šole Grad. Ob tej priložnosti vas vabimo na podelitev nagrade in prikaz zanimivega programa, kjer si boste lahko ogledali knjižna gradiva, prilagojena slepim in slabovidnim, bralne pripomočke, prikaz uporabe bele palice ter različne družabne igre, namenjene slepim in slabovidnim. V našo družbo vas vabimo v sredo, 23. aprila 2014, ob 12.30 uri, v prostorih Osnovne šole Grad (Grad 172/e, 9264 Grad).

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.