https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Izobraževalna delavnica: PSIHOSOCIALNE OBREMENITVE NA DELOVNEM MESTU: KAKO DO BOLJŠEGA ZDRAVJA ZAPOSLENIH?

Kdaj: Četrtek, 24.04.2014 ob 12:00

Kje: Tišina, Raziskovalna postaja ZRC SAZU Petanjci 19a 9251 Tišina

Vabimo vas na izobraževalno delavnico z naslovom: PSIHOSOCIALNE OBREMENITVE NA DELOVNEM MESTU: KAKO DO BOLJŠEGA ZDRAVJA ZAPOSLENIH? Na delavnici bodo predstavljena psihosocialna tveganja in njihov vpliv na zdravje ter dobro počutje zaposlenih. Predstavljeni bodo ukrepi, s katerimi lahko učinkovito obvladujemo psihosocialne obremenitve in stres v delovnem okolju ter na ta način vzpostavljamo varno in zdravo delovno okolje ter dobro počutje zaposlenih v njem. Dogodek bo trajal  predvidoma dve uri in je namenjen vsem zainteresiranim na področju zagotavljanja varnih in zdravih delovnih mest, vključno z  delavskimi zaupniki, inženirji za varnost in zdravje pri delu ter predstavniki kadrovskih služb. Delavnica bo potekala  v  č e t r t e k , 24. aprila 2014, od 12. -14 ure, v prostorih Raziskovalne postaje ZRC SAZU Prekmurje (Petanjci 19a, 9251 Tišina). Vstop nanjo je brezplačen. Svojo prisotnost potrdite na e naslovu zdenka.bobovec@sindikat-zsss.si ali na gsm 041 773 551, najkasneje do 23. aprila 2014. Delavnico bodo izvedli predstavniki ZNANSTVENORAZISKOVALNEGA CENTRA SAZU in ZVEZE SVOBODNIH SINDIKATOV SLOVENIJE, Območna organizacija Podravje in Koroška v okviru projekta »Skrb za zdravje zaposlenih skozi usmerjeno obvladovanje psihosocialnih obremenitev«, ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2013 in 2014 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Vljudno vabljeni!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.